Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Wat maakt de Koornmolen zo leuk?

Door Recreatiepark De Koornmolen
schedule 8 min
location_on [xx]km
Bas Roos
Recreatiepark de Koornmolen is leuk voor iedereen! De ligging van de Koornmolen maakt het park uniek. De Koornmolen ligt in een prachtig natuurgebied (de Rottemeren) en in de buurt van grote steden als Rotterdam, Gouda en Delft. Ook op het park zelf is er voldoende te doen. Lees hieronder vooral verder over het leuke Recreatiepark de Koornmolen.
Het is in de introductie al een keer genoemd: 'De ligging van de Koornmolen maakt het park uniek.' Dat is ook echt zo. Zo kan het voorkomen dat je in de ochtend een fietstocht doet langs de historische Molenviergang en in de middag in de drukke binnenstad van Rotterdam staat. Dat komt nergens voor. Ook de prachtige, historische steden Gouda en Delft zijn makkelijk en snel te bereiken vanaf de Koornmolen.  
 

Camping

De Koornmolen bestaat uit een camping en een bungalowpark. De camping is helemaal groen in de Lente en Zomer. Een prachtig gezicht. Er zijn zeer ruime plaatsen en iedere plaats heeft de beschikking over een eigen stroompaaltje. Op de camping zijn er twee grote toeristische velden. Zoek je gezelligheid? Boek dan hier een plaats! Wil je toch comfort en kamperen met elkaar combineren? Ook dat kan! Op de Koornmolen zijn 16 plaatsen met privé sanitair. Een eigen unit met een douche, toilet en wastafel. En eventueel nog verwarmd ook. De plaatsen met privé sanitair zijn ontzettend populair. Ook heeft de Koornmolen speciale camperplaatsen. Sterker nog, er zijn drie soorten camperplaatsen. Er zijn nieuwe, ruime camperplaatsen. Deze plaatsen zijn verhard met een stuk gras voor de deur. Dan zijn er nog de plaatsen met kunstgras voor de deur en er zijn ook nog enkele verharde plaatsen voor de dagjes mensen. Het is ook goed mogelijk om het hele seizoen te kamperen op de Koornmolen. Hoe? Simpel! Boek een jaarplaats. Daarnaast heeft de Koornmolen nog speciale maandplaatsen en trekkershutten. 
 

Bungalowpark

Het bungalowpark van de Koornmolen bestaat uit twee verschillende soorten bungalows: 4- en 6-persoons bungalows. De bungalows beschikken over alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In de keuken is er bijvoorbeeld een vaatwasser, zodat ook op vakantie niet afgewassen hoeft te worden. In de 4-persoons bungalow is er een slaapkamer met een boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. In de 6-persoons bungalow zijn er twee slaapkamers met een boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. Alle bungalows beschikken over een ruime badkamer met vaak een bad én een douche. Ook hebben alle bungalows een groot eetgedeelte en een ruime woonkamer. Hier is ruimte voor iedereen in de bungalow. Vanaf het bungalowpark sta je via een bruggetje zo in natuurgebied de Rottemeren. De bungalows aan de buitenrand hebben ook nog eens prachtig uitzicht richting de Molenviergang. 
 

Faciliteiten

Er is genoeg te doen op Recreatiepark de Koornmolen. Je kan een fiets huren om het gebied te verkennen of een skelter om het park al racend door te gaan. Kinderen kunnen zich ook vermaken met het animatieteam, springen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de speeltuin, een balletje trappen op het voetbalveld of een duik nemen in ons overdekte zwembad. 
 
Kortom, er is nog genoeg om te ontdekken. Ga lekker naar de Koornmolen en ontdek het zelf.  
 
Contact: www.koornmolen.nl of 0180-631654. 
Door Recreatiepark De Koornmolen
Tweemanspolder 6A, 2761 ED, Zevenhuizen
Door Bas Roos
bas@koornmolen.nl
21 juni '24 (12:48)

Alle bezwaren tegen Roompot-vakantiepark Veessen ongegrond verklaard

Alle 22 bezwaren tegen de komst van het vakantiepark bij Veessen zijn ongegrond verklaard. Volgens Rijkswaterstaat is de bouw ervan niet in strijd met de strengere regels voor buitendijkse bebouwing. Renovatie van bestaande bouw is namelijk toegestaan en Roompot doet een beroep op deze uitzondering. Dit meldt Rivierverhalen.

20 juni '24 (10:58)

Gemeente voert handhavingscontrole uit op Villapark Panjevaart

Villapark Panjevaart wordt de afgelopen jaren niet meer recreatief gebruikt, maar voor huisvesting van arbeidsmigranten. De gemeente Halderberge voerde deze week een handhavingscontrole uit om vast te stellen wie er op het Villapark verblijven en waar. Dit meldt de gemeente. 

19 juni '24 (14:24)

EuroParcs start met bouw Enkhuizerzand: dit gaat er allemaal gebeuren

Een langlopend project in de gemeente Enkhuizen wordt nu ingekleurd. De afgelopen maanden is vakantieparkexploitant EuroParcs druk bezig geweest om een deel van het Enkhuizerzand klaar te stomen voor de bouw van een vakantiepark. Daar komen in totaal 126 vakantiewoningen te staan. Ook wordt het recreatiegebied op de schop genomen, melden gemeente Enkhuizen en Ons Westfriesland.

19 juni '24 (11:42)

Bungaloweigenaar moet zonnepanelen van dak vakantiehuis verwijderen

De rechtbank in Noord-Holland heeft bepaald dat de eigenaar van een bungalow op vakantiepark ‘t Geestemerambacht in Schoorldam de zonnepanelen op het dak moet verwijderen. Dit zou in strijd zijn met de erfpachtvoorwaarden, meldt Solar Magazine.

18 juni '24 (14:19)

Provincie Zeeland vraagt Roompot af te zien van verhuizing

De provincie Zeeland roept Roompot Vakantieparken op af te zien van de voorgenomen verhuizing van het hoofdkantoor van Goes naar Amsterdam. Gedeputeerde Staten wijzen onder meer op de gevolgen voor het personeel als het recreatiebedrijf de verhuizing doorzet.

18 juni '24 (10:13)

Camping in Ermelo eerste in Nederland met predicaat hofleverancier

Bakkers en bloemisten gingen deze onderneming al voor. Nu kan een camping in Ermelo zich ook achter deze bedrijven scharen. Camping De Paalberg heeft als eerste en momenteel ook enige camping de onderscheiding als hofleverancier ontvangen. “Het is alsof we de Champions League hebben gewonnen.” Dat meldt RTL Nieuws.

18 juni '24 ( 9:48)

NVM: run op vakantiewoningen nam af in 2023

Vorig jaar zijn er een derde minder vakantiewoningen verkocht dan in 2022. Daarmee zijn de aantallen lager dan in de topjaren 2021 en 2022. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport ‘De Nederlandse markt voor recreatiewoningen, 2023’ van NVM. Wel is de gemiddelde prijs voor een vakantiewoningen licht gestegen in vergelijking met 2022. In 2023 betaalde je gemiddeld 228.000 euro voor een vakantiewoning. Dat meldt NVM.

17 juni '24 (11:28)

Vermoedelijke brandstichting op vakantiepark Hooge Mierde

Afgelopen zaterdagavond woedde er een brand in twee chalets op vakantiepark Zwartven aan de Park Zwartven in Hooge Mierde. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Er waren geen mensen in de chalets doen de brand uitbrak, meldt 112Brabant.

14 juni '24 (12:51)

Plekje op camping Prinsenmeer kan worden geboekt, maar is nog wel even dicht (dus doe het niet)

Na maanden heeft de nieuwe exploitant van Camping Prinsenmeer in Ommel een vergunning aangevraagd. Dat laat de gemeente Asten weten, meldt Omroep Brabant. De nieuwe uitbater nam de camping over van televisiebekendheid Peter Gillis. Ondanks dat deze nog enige maanden gesloten blijft, kan je nog steeds een vakantie boeken via de website.

14 juni '24 ( 8:54)

Roompot betaalde 1,4 miljoen euro te weinig toeristenbelasting

Roompot moet aan de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland 1,4 miljoen euro extra toeristenbelasting betalen voor de jaren 2019 tot en met 2022. Het vakantiepark had in die periode te weinig afgedragen aan de gemeente.