Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Wat maakt de Koornmolen zo leuk?

Door Recreatiepark De Koornmolen
schedule 8 min
Bas Roos
Recreatiepark de Koornmolen is leuk voor iedereen! De ligging van de Koornmolen maakt het park uniek. De Koornmolen ligt in een prachtig natuurgebied (de Rottemeren) en in de buurt van grote steden als Rotterdam, Gouda en Delft. Ook op het park zelf is er voldoende te doen. Lees hieronder vooral verder over het leuke Recreatiepark de Koornmolen.
Het is in de introductie al een keer genoemd: 'De ligging van de Koornmolen maakt het park uniek.' Dat is ook echt zo. Zo kan het voorkomen dat je in de ochtend een fietstocht doet langs de historische Molenviergang en in de middag in de drukke binnenstad van Rotterdam staat. Dat komt nergens voor. Ook de prachtige, historische steden Gouda en Delft zijn makkelijk en snel te bereiken vanaf de Koornmolen.  
 

Camping

De Koornmolen bestaat uit een camping en een bungalowpark. De camping is helemaal groen in de Lente en Zomer. Een prachtig gezicht. Er zijn zeer ruime plaatsen en iedere plaats heeft de beschikking over een eigen stroompaaltje. Op de camping zijn er twee grote toeristische velden. Zoek je gezelligheid? Boek dan hier een plaats! Wil je toch comfort en kamperen met elkaar combineren? Ook dat kan! Op de Koornmolen zijn 16 plaatsen met privé sanitair. Een eigen unit met een douche, toilet en wastafel. En eventueel nog verwarmd ook. De plaatsen met privé sanitair zijn ontzettend populair. Ook heeft de Koornmolen speciale camperplaatsen. Sterker nog, er zijn drie soorten camperplaatsen. Er zijn nieuwe, ruime camperplaatsen. Deze plaatsen zijn verhard met een stuk gras voor de deur. Dan zijn er nog de plaatsen met kunstgras voor de deur en er zijn ook nog enkele verharde plaatsen voor de dagjes mensen. Het is ook goed mogelijk om het hele seizoen te kamperen op de Koornmolen. Hoe? Simpel! Boek een jaarplaats. Daarnaast heeft de Koornmolen nog speciale maandplaatsen en trekkershutten. 
 

Bungalowpark

Het bungalowpark van de Koornmolen bestaat uit twee verschillende soorten bungalows: 4- en 6-persoons bungalows. De bungalows beschikken over alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In de keuken is er bijvoorbeeld een vaatwasser, zodat ook op vakantie niet afgewassen hoeft te worden. In de 4-persoons bungalow is er een slaapkamer met een boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. In de 6-persoons bungalow zijn er twee slaapkamers met een boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. Alle bungalows beschikken over een ruime badkamer met vaak een bad én een douche. Ook hebben alle bungalows een groot eetgedeelte en een ruime woonkamer. Hier is ruimte voor iedereen in de bungalow. Vanaf het bungalowpark sta je via een bruggetje zo in natuurgebied de Rottemeren. De bungalows aan de buitenrand hebben ook nog eens prachtig uitzicht richting de Molenviergang. 
 

Faciliteiten

Er is genoeg te doen op Recreatiepark de Koornmolen. Je kan een fiets huren om het gebied te verkennen of een skelter om het park al racend door te gaan. Kinderen kunnen zich ook vermaken met het animatieteam, springen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de speeltuin, een balletje trappen op het voetbalveld of een duik nemen in ons overdekte zwembad. 
 
Kortom, er is nog genoeg om te ontdekken. Ga lekker naar de Koornmolen en ontdek het zelf.  
 
Contact: www.koornmolen.nl of 0180-631654. 
Door Recreatiepark De Koornmolen
Tweemanspolder 6A, 2761 ED, Zevenhuizen
Door Bas Roos
bas@koornmolen.nl
21 september '23 (14:23)

Vastgoedadviseur denkt niet dat permanente bewoning vakantieparken woningnood oplost

In het partijprogramma van de VVD staat dat permanente bewoning van vakantieparken toegestaan zou moeten worden om een deel van de woningnood te kunnen oplossen. Vastgoedadviseur Colliers denkt dat niet dat dit het gewenste effect gaat hebben, omdat de meeste vakantiewoningen in kust- en natuurgebieden staan en de woningnood het grootst is in stedelijke gebieden. Dit meldt PropertyNL. 

20 september '23 ( 9:55)

Bouw luxe vakantiepark op Zwarte Bergen vertraagd door gestegen kosten

Op de plek waar voorheen vakantiepark Zwarte Bergen in Luyksgestel stond, moet een geheel nieuw, luxe vakantiepark komen te staan, Forest Village Bergeijk. De start van de bouw stond gepland voor het voorjaar van 2024. Door gestegen bouwkosten hebben de ontwikkelaars echter vertraging opgelopen. Nu wordt verwacht dat de eerste schop in het najaar in de grond gaat. Dat meldt ED.

19 september '23 (15:04)

Zuid-Holland houdt voet bij stuk: geen permanente bewoning van vakantiehuizen

Moet het toegestaan worden om permanent in een vakantiehuis te wonen? Veel bewoners en de gemeente Nieuwkoop vinden van wel, maar de provincie Zuid-Holland houdt vol dat zij dit niet willen en dat erom blijven vragen geen zin heeft. Dat meldt het AD.

18 september '23 (12:43)

Asielzoekers kunnen één nacht in hotel in Reusel slapen voordat zij doorreizen naar azc

Als het niet meteen lukt om nieuwe asielzoekers te registreren, kunnen ze de nacht doorbrengen in een hotel in het Brabantse Reusel, aan de grens met België. De volgende ochtend worden ze dan naar het asielzoekerscentrum in Budel gebracht voor de aanmelding. Daarna gaan ze naar een plek ergens anders in Nederland.

18 september '23 (11:04)

Eigenaren vakantiepark Twente zien opvang vluchteling als adempauze

De aankomende twee jaar wordt vakantiepark Finspark Herikersberg bij Markelo verhuurd aan de gemeente Hof van Twente voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Dat geeft de nieuwe eigenaren van het vakantiepark tijd en geld om de toekomst van het park vast te stellen en vervolgens het plan uit te voeren. Dat meldt het AD.

15 september '23 ( 8:46)

Actiegroepen: Limburg moet meer doen tegen wildgroei vakantieparken

De provincie Limburg moet en kan meer doen om de wildgroei van vakantieparken in de Limburgse natuur te stoppen. Zeven actie- en milieugroepen dringen daar vrijdagmiddag op aan tijdens een commissievergadering van de provincie. Gedeputeerde Staten (GS) stellen zich vooralsnog op het standpunt dat de provincie weinig kan doen tegen initiatieven voor nieuwe vakantieparken als ze binnen een gemeentelijk bestemmingsplan passen.

13 september '23 (12:06)

Bewoner Arnhems vakantiepark doet aangifte van schietpartij waar Gillis bij was

Een bewoner op het Arnhemse vakantiepark dat in handen is van Peter Gillis heeft aangifte gedaan van verschillende misstanden op het park. Het gaat om aangiftes over incidenten van de afgelopen paar jaar. Zo is er onder andere aangifte gedaan voor een schietpartij op het park, waar ook Gillis bij aanwezig zou zijn, meldt Omroep Gelderland.

13 september '23 ( 9:15)

Mark Gillis legt zich neer bij uitspraak van de rechter

Mark Gillis, de zoon van Peter, accepteert de uitspraak van de rechter dinsdag in zijn mishandelingszaak. "Ik heb vanaf het begin gezegd: ik sta wel achter de rechter", zei de Massa Is Kassa-ster voor de camera van RTL Boulevard.

12 september '23 (11:12)

Petitie tegen vakantiepark in Cottessen10.000 keer ondertekend

Een petitie tegen de komst van een nieuw vakantiepark bij Cottessen is inmiddels al meer dan 10.000 keer ondertekend. Afgelopen maandag werd de petitie overhandigd aan het gemeentebestuur, meldt 1Limburg.

12 september '23 ( 8:42)

Kamerprijzen Nederlandse hotels stijgen naar recordhoogte

De gemiddelde prijs voor een kamer in een Nederlands hotel is vorig jaar gestegen tot een recordhoogte. Dit meldt adviesbureau Horwath HTL, dat dinsdag met een jaarlijks rapport komt. De gemiddelde prijzen voor hotelkamers zijn gestegen vanwege de hoge inflatie en zullen naar verwachting dit jaar nog hoger uitkomen.