NH Hotels maakt met Cyber Days boeken tot lente 2021 extra aantrekkelijk

NH Hotel Group heeft de Cyber Days gelanceerd: een promotie die het mogelijk maakt om reizen te boeken tot en met 30 maart 2021, met kortingen tot veertig procent. Daarnaast kunnen boekingen gratis geannuleerd worden en mogen kinderen tot 12 jaar kosteloos mee. De actie duurt tot en met 30 november. Dit meldt NH Group.

Omdat deze bijzondere tijden vragen om flexibiliteit, en velen tot het laatste moment wachten om hun reis te boeken en te plannen plannen, gelden voor deze actie speciale regels, zo laat NH Hotels weten in een persbericht. NH biedt onder meer de mogelijkheid om een verblijf te boeken en tot zeven dagen voor aankomst gratis te annuleren.
 
Op deze manier kan men wel alvast de weekendjes weg en vakanties boeken waar zo naar uitgekeken wordt, zonder de risico’s.  De actie geldt voor zowel de hotels in Europa als daarbuiten: hierbij moeten voor sommige hotels reserveringen minstens 7 dagen voor aankomst worden gemaakt. Klik hier voor de algemene voorwaarden en om direct te boeken.
 

Keurmerk Feel Safe at NH

 
NH Hotel Group heeft een aantal aanpassingen gedaan in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen. Onder de maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat dus te allen tijde voorop tijdens een verblijf in een NH hotel, zonder in te leveren op de services en gastvrijheid. Voor meer informatie, ga naar de website van NH Hotels.
 

NH Hotel Group

 
NH Hotel Group heeft wereldwijd 350 hotels. Sinds 2019 werkt de onderneming samen met Minor Hotels aan de integratie van hun hotelmerken onder één overkoepelend bedrijfsmerk met aanwezigheid in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Samen bezitten de twee concerns een portfolio van ruim 500 hotels, opgebouwd rond acht merken: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana en Oaks. 
 
Door: Nationale Recreatiegids