Mooiste rooftopbars

Rooftopbars zijn de ultieme plek om van een stad te genieten. En niet alleen in de zomer zijn dit hotspots: ook in het najaar zijn het fijne plekken om te vertoeven. Heaters, warme chocolademelk en dekens maken het gezellige plekken om een koelere avond door te brengen. NH Hotels maakt het ons makkelijk om te kiezen, en zette de mooiste rooftbars op een rij die de hotelketen in de aanbieding heeft.

 

Rooftopbar Rotterdam

 
In de skyline van Rotterdam valt een gebouw in het bijzonder op, die design, kunst en avant-gardistische architectuur combineert. Vanaf de zevende verdieping van het nhow Rotterdam-hotel kijkt het grote terras uit over de Erasmusbrug, de grootste van West-Europa, en de architectuur van de stad. Dit terras is de plek bij uitstek om op een zonnige dag met een glas wijn bij te praten met vrienden. Het is een ontmoetingsplek voor zowel hotelgasten als locals. Tevens is deze rooftopbar regelmatig het toneel voor yogalessen, dj-avonden en andere activiteiten.
 

Uitzicht in alle windrichtingen: nhow Amsterdam RAI

 
De Culture’s Hub, zo wordt de nieuwe Amsterdamse hotspot ook wel genoemd. Dit zie je ook terug op de drie terrassen van nhow Amsterdam RAI, elk met uitzicht op een ander deel van de stad. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt op de 17e verdieping en een panoramisch vergezicht van Amsterdam. Na het eten kunnen meteen de sportschoenen aan voor een sportles, waarmee een mix van locals en reizigers zich vermengd. Je snapt meteen waarom dit de place to be is.
 

Het gastronomisch hoogtepunt van Eindhoven: VANE Skybar

 
Of je nu een rasechte Eindhovenaar bent of niet: bij VANE Skybar in NH Collection Eindhoven Centre moet je geweest zijn. Heerlijke cocktails samengesteld door gerenommeerd bartender Tess Posthumus en bites van chef Casimir Evens: de perfecte ingrediënten voor een perfecte avond. Bij VANE zie je de lichtstad van ongekende hoogte en waan je je in de sferen van een kosmopolitische metropool zonder daarbij de hartelijkheid van Brabant te verliezen.
 
Door: Nationale Recreatiegids