De 3 sterren camping (beeld via persbericht AVROTROS)

Even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en opladen. Dat is wat Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer hun gasten tijdens het verblijf op De 3 sterren camping bieden. In het nieuwe programma, dat vanaf vanavond wordt uitgezonden, gaan de drie Volendammers op de meest uiteenlopende wijze ontspannen met de bekende gasten die bij hen lansgkomen. Dit meldt AVROTROS.

Onder anderen Sanne Hans, Sander Lantinga, Bibian Mentel, rapper Donnie en André Hazes gaan voor het programma De 3 sterren camping in retraite om samen met hun gastheren te ontdekken hoe ze in het leven staan, en kennis te maken met nieuwe manieren van ontspannen. Een korte break die gepaard gaat met persoonlijke gesprekken, maar vooral ook met muziek en veel lol. Voordat de gasten als herboren de camping verlaten, wordt de dag muzikaal met elkaar afgesloten. 
 

Veel BN'ers te gast op De 3 sterren camping

 
In tien afleveringen waarin Nick, Simon en Kees elke week drie à vier gasten ontvangen, proberen zij hen een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven. De mannen verwelkomen onder anderen Dionne Stax, Rob Kemps, Edsilia Rombley en Claudia de Breij op hun camping. Aan de hand van een intakeformulier hebben Nick, Simon en Kees een dagprogramma voor hun gasten samengesteld, waarmee ze hun gasten maar ook de kijker handvatten geven om te ontspannen. 
 

Schapen drijven en handlezen

 
Voor de hand liggende campingactiviteiten als badmintonnen en tafeltennis, maar ook bijzondere vormen van ontspanning en teambuildingactiviteiten komen aan bod, zoals schapen drijven, handlezen en wandelmeditatie. Gedurende de dag is er ruimte voor een goed gesprek. Waar zijn hun gasten momenteel mee bezig? Zijn ze blij met de dingen die ze doen? En hoe gaan zij om met de stress en onrust die voor veel mensen zo herkenbaar is in deze tijden? De mannen bezorgen hun gasten een fijne balans van ontspanning, diepgang, muziek en bovenal heel veel gekkigheid en humor. Een drankje, een hapje en de fijne sound van Nick en Simon en hun muzikale gasten zorgen voor een sfeervolle afsluiting van een aangename dag op de camping.
 
De 3 sterren camping, vanaf 22 september om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3. Benieuwd naar de trailer? Die vind je hier.
 
Door: Nationale Recreatiegids