Culinaire staycation NH Collection

NH Collection biedt nu een culinaire ‘staycation’ aan in drie Nederlandse hotels. Hierbij zijn een vijfgangendiner in het restaurant en verblijf in het hotel ingrepen. Ook het ontbijt is inbegrepen in het pakket. De deelnemende hotels zijn NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, zijn NH Collection Amsterdam Barbizon Palace en NH Collection Eindhoven Centre. Dit meldt NH Hotels.

NH Collection biedt tot 31 december 2020 naar eigen zeggen de ultieme hotelbeleving aan: een vijfgangendiner bereid door een topchef, met daarna een verblijf in een van de Premium-hotelkamers. De drie deelnemende hotels bieden allemaal een andere ervaring.
 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

 
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is een icoon in Amsterdam, met The White Room* by Jacob Jan Boerma als culinaire ervaring. Chef de Cuisine Randy Karman serveert hier gerechten die alle zintuiglijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris, zoet. Daarnaast is het interieur van The White Room al een ervaring op zich: het wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam.
 

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

 
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace bevindt zich in het centrum van Amsterdam, naast het Centraal Station. Het gebouw op zichzelf is al een bezienswaardigheid: het stamt uit de 17e eeuw en bevat nog veel van de originele elementen. In restaurant Vermeer zwaait Michelin-chef Chris Naylor de scepter: hij werkt voornamelijk met lokale producten, waarmee hij robuuste gerechten met pure smaken creëert.
 

NH Collection Eindhoven Centre

 
In het zuiden is NH Collection Eindhoven Centre letterlijk en figuurlijk het gastronomisch hoogtepunt. VANE Restaurant bovenin het hotel biedt een prachtig uitzicht over de stad. De gerechten van topchef en Eindhovenaar Casimir Evens zullen verrassen, verbazen en zeker smaken naar meer.
 

Don’t rush-challenge

 
Om hun enthousiasme te tonen en in te spelen op de huidige trend op Instagram en Tik Tok, maakten de chefs samen een video in de stijl van de ‘don’t rush-challenge’. Nieuwsgierig? Je vindt de video hier.
 
Door: Nationale Recreatiegids