Binnentip van de Dag

Nog éven en dan kan er weer volop buitenshuis gerecreëerd worden. Tot het zover is komen we iedere werkdag met een Binnentip van de Dag, om ook het laatste staartje quarantainetijd zo aangenaam mogelijk te maken. Vandaag: ontvang een persoonlijke videoboodschap van jouw idool

Komt dat horen! Én zien: er is nu een platform waar je bekende acteurs, sporters, muzikanten en influencers kunt boeken boeken voor een ‘shout out’, variërend van verjaardags- en gelukswensen, huwelijksaanzoeken, roasts tot peptalks, en het heet... ShoutOut! De persoonlijke video wordt verzonden naar je telefoon, die je vervolgens zelf op elk gewenst moment kunt doorsturen en posten op het social-media-account van de persoon aan wie je het cadeau doet.
 

BN’ers bepalen de prijs

 
De deelnemende BN’ers bepalen zelf de prijs van hun boodschap, variërend van 20 tot 75 euro. Ze creëren daarnaast extra exposure wanneer de ontvanger de video's posten op hun social media accounts. Acteur Ferri Somogyi investeert in ShoutOut en is daarmee mede-eigenaar: “Toen ze mij vroegen voor ShoutOut wist ik; dit idee is goud en een kans die niet snel voorbij komt. Dit platform brengt fans op een gemakkelijke en leuke manier in contact met hun idool, en andersom geldt dat het voor mij en mijn collega’s fijn is om op zo’n persoonlijke wijze iets voor onze fans terug te doen.”
 

Vanaf deze week live

 
“Het is nu logischer dan ooit om elkaar met videoboodschappen blij te maken. En nu we enkele weken verder zijn geldt; hoe creatiever, hoe beter. Met het boeken van iemands idool kun je iemand echt op een ludieke of ontroerende wijze verrassen. Deze week gaan we officieel pas live, maar de eerste boekingen stromen binnen. Wij doen ondertussen ons stinkende best om zo veel mogelijk artiesten, kunstenaars, bekende Nederlanders, sporters, en andere VIP’s op ShoutOut te zetten.” aldus Martijn Pannevis, een van de initiatiefnemers van ShoutOut.
 

Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod op de website van ShoutOut.

Door: Nationale Recreatiegids