Hotels coronavirus

In tegenstelling tot restaurants en cafés mogen hotels nog wel in bedrijf blijven, al moeten ook hier de eet- en drinkgelegenheden hun deuren gesloten houden. Dit meldt Misset Horeca.

Het kabinet kondigde gisteren aan dat nu ook alle horecagelegenheden dicht moeten in de strijd tegen het coronavirus. Vlak na de persconferentie van de ministers Bruno Bruins (Zorg) en Arie Slob (Onderwijs), kondigden veel restaurant- en caféeigenaren de laatste ronde aan. Sinds gisteravond 18.00 uur mogen deze horecalotgenoten geen gasten meer ontvangen. De maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april. 
 

Hotels nog wel open

 
Hotels mogen vooralsnog wel open zijn, maar zullen wat betreft het aanbieden van eten en drinken creatief moeten zijn. Zo krijgen in hotel De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht gasten de optie een diner op de kamer te laten bezorgen dat bereid is door sterchef Wilco Berends: “In tijden van crisis worden we creatief”, zo laten hoteleigenaren Carolien en Wilco Berends volgens Misset Horeca weten in een video.
 
Door: Nationale Recreatiegids