Beste hotel van Nederland (Hotel 46 Wintelre) - beeld via persbericht Hotels.nl

Hotel 46 Wintelre heeft nog geen jaar geleden de deuren geopend en is nu al verkozen tot Beste Hotel van Nederland door hotelbeoordelingswebsite Hotels.nl. Het hotel bij Eindhoven Airport heeft op de website een reviewscore van maar liefst 9.4. Dit meldt Hotels.nl.

Het gloednieuwe hotel ligt in het Noord-Brabantse dorp Wintelre, en wordt op Hotels.nl door gasten onder meer geprezen om de ruime kamers, het vriendelijke personeel en de goede keuken van hotel restaurant Craft. De beoordelingswebsite noemt het een geweldige prestatie dat Hotel 46 in zo’n korte tijd zo hoog heeft weten te scoren. Hotel Maassluis en Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk volgen op de voet, met resspecytievelijk een 9.3 en een 9.2.
 

Beste Hotel van Nederland – en nog 37 andere awards

 
Bij de jaarlijkse uitreiking van de awards worden naast het Beste Hotel van Nederland nog 37 andere awards uitgereikt in diverse categorieën. Zo worden er onder andere awards uitgereikt aan het Beste Familiehotel, het Mooiste Designhotel en het Beste Kusthotel. Daarnaast zijn er zes hotels tot Publiekslieveling verkozen en gaat er ook een prijs naar de Beste Hotelketen. De winnaars werden bepaald door de 30.000 hotelgasten die afgelopen jaar een review hebben achtergelaten bij Hotels.nl.
 

Categorieën

 
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores. In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast is er ruimte om opmerkingen te plaatsen over de plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.
 
Voor een overzicht van alle prijswinnende hotels, zie de website van Hotels.nl.
 
Door: Nationale Recreatiegids