Normal_winterefteling__beeld_via_beeldbank_efteling_

Het is een kans waar een beetje Efteling-fan vast al eens van gedroomd heeft: overnachten in het Sprookjesbos van de Efteling. Deze zomer gaat het attractiepark uit Kaatsheuvel dit mogelijk maken, in samenwerking met Natuurhuisje.nl. Gratis nog wel. Dit meldt Omroep Brabant.

De meeste overnachtingsplekken zullen bij het Herautenplein in het Sprookjesbos komen. Daar zullen in totaal zes tweepersoonstenten beschikbaar komen. Daarnaast zal er bij Max & Moritz, de nieuwe achtbaan in wording, een blokhut beschikbaar komen, en wie echt exclusief wil kan straks op het water bij de beroemde attractie De Vliegende Hollander terecht. 
 

Nadruk op de natuur

 
Met de overnachtingsactie wil het pretpark “een keer de nadruk leggen op de natuurlijke omgeving van de Efteling”, zo vertelt een woordvoerder van het attractiepark aan Omroep Brabant. De Efteling is voor de gelegenheid een samenwerking aangegaan met Natuurhuisje.nl. Wie zich wil aanmelden voor een zomerovernachting op een van de bijzondere plekken in de Efteling kan dit doen via de website van dit vakantieverhuurplatform. Daarnaast is er – uiteraard – meer informatie te vinden via de website van de Efteling. Op 22 januari wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn.  
 
Door: Nationale Recreatiegids