Logo_landal_greenparks_-_logo

Niet ver van de Efteling wordt er hard gewerkt aan een nieuw vakantiepark: Landal Kaatsheuvel. De eerste 24 vakantiewoningen zijn gereed. In het weekend van 27 september mogen huiseigenaren en relaties komen proefslapen. Op 4 oktober zal het nieuwe vakantiepark in gebruik worden genomen. Dit meldt Verkeeurbureaus.info.

In totaal zal het vakantiepark straks 104 woningen tellen, waar tussen de vier en twaalf personen per huis terechtkunnen. Alle woningen zullen eigendom worden van particuliere investeerders. Op 28 en 29 september zijn er speciale open dagen voor kopers en nieuwsgierigen. 
 

Natuur, attractieparken en steden

 
Het vakantiepark zal straks uitgerust zijn met onder meer een binnenzwembad, een minishop, speelfaciliteiten en een fietsverhuur. In de omgeving is veel te zien een te doen. Zo ligt het aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, zijn Breda, Tilburg en Den Bosch dichtbij en zijn ook attractieparken als de Efteling en Safaripark Beekse Bergen niet ver weg. 
 

Eind 2020

 
De officiële opening van Landal Kaatsheuvel staat gepland voor eind 2020: dan moeten alle 104 recreatiewoningen gereed zijn voor gebruik.
 
Door: Nationale Recreatiegids