Normal_van_der_valk__vlag_

De Van der Valk-dichtheid in Nederland zal de komende jaren nog verder toenemen. Niet minder dan veertien nieuwe locaties staan er op de planning tot en met 2022. Dit meldt Misset Horeca.

Onder het officieuze adagium ‘iedere gemeente in Nederland heeft recht op een Van der Valk’ geeft het op een-na-grootste horecabedrijf van Nederland ruim baan aan expansie. Een woordvoerder van de Van der Valk-familie heeft aan Misset Horeca laten weten om welke nieuwe locaties het gaat:
 
Alphen aan de Rijn
Amsterdam (Zuidas) (2020)
Bergen op Zoom
Den Hoorn / Delft (2022)
Deventer (2020 / 2021)
Doetinchem
Eindhoven-Best (2022)
Gorinchem (2021)
Heerenveen
Lelystad
Purmerend
Schiedam (2021)
Woerden (2022)
Zoetermeer
 
Van de plaatsen waar een jaartal achter staat zijn de plannen concreet (en is bekend wanneer ze opengaan), voor de andere plaatsen is de openingsdatum nog niet bekend, of zijn de plannen an sich nog niet rond. 
 

150 miljoen

 
Van der Valk investeert flink in nieuwe filialen en het renoveren van bestaande. In 2018 gingen er ook al drie nieuwe locaties open (Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg), en werd er veel geld gestoken in de Van der Valk-hotels in Den Haag / Nootdorp,  Eindhoven Stein en Roermond. Voor 2019 ligt er 150 miljoen euro klaar voor alle nieuwe plannen.
 
Door: Nationale Recreatiegids