Normal_buitengoed_op_de_knolle__fochteloo__friesland___bed_and_breakfast

Bed & Breakfast Buitengoed Op De Knolle in het Friese Fochteloo is door de Stichting Bed & Breakfast Nederland uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2019. Op de Knolle blinkt volgens de organisatie uit door haar faciliteiten en de waardering van bezoekers. Dit meldt Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Buitengoed Op de Knolle was dit jaar de aanvoerder binnen het systeem van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Binnen dit systeem worden B&B's beoordeeld en gerangschikt met 1 tot en met 5 Tulpen, oplopend van eenvoudig tot zeer luxe. Buitengoed Op De Knolle kreeg bovendien buitengewoon goede reviews op Bedandbreakfast.nl. Meer dan driehonderd gasten beoordelen deze B&B gemiddeld met een 9,9.
 

Privéjacuzzi en ontbijt met streekproducten

 
B&B Buitengoed Op De Knolle beschikt over twee royale suites die onder meer zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en een romantisch slaapvertrek op de vide. Daarnaast beschikken beide suites over een terras met privéjacuzzi. Daarnaast wordt er ’s morgens een uitgebreid ontbijt geserveerd met streekproducten. Gasten zijn vooral zeer te spreken over de ongekende service en gastvrijheid die zij bij deze B&B ervaren.
 

Winnaars per categorie

 
In alle categorieën binnen het Nederlandse Bed & Breakfast Classificatiesysteem zijn de Beste B&B's van Nederland bekendgemaakt. Dit is het eindklassement:
 

5 Tulpen

 
1.        Buitengoed Op De Knolle in Fochteloo (Friesland)
2.        Veerkant en Vruistuk in Tiendeveen (Drenthe)
3.        De Tinnen Kamer in Vught (Noord-Brabant)
 

4 Tulpen

 
1.        Bed in Broek in Broek in Waterland (Noord-Holland)
2.        De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)
3.        In ons Straatje in Rosmalen (Noord-Brabant)
 

3 Tulpen

 
1.       Gastenboerderij De Ziel in Diepenheim (Overijssel)
2.       Shalom Bed and Breakfast in Veenendaal (Utrecht)
3.       Landgoed Driebelterveld in Markelo (Overijssel)
 

2 Tulpen

 
1.      Hotel California in Wichmond (Gelderland)
2.      Flora's op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)
3.      In de Lavinde in Millingen aan de Rijn (Gelderland)
 

1 Tulp

 
1.       B&B Passage in Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)
2.       Het Huis van Rood in Rekken (Gelderland)
3.       Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)
 

Mysterie guest

 
Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het Nederlandse Classificatiesysteem voor B&B's. De Stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van classificatie in categorieën van 1 tot en met 5 Tulpen. Deelnemende accommodaties worden door een mystery guest beoordeeld aan de hand van objectieve normen. Zo'n vijfhonderd B&B’s in Nederland zijn geclassificeerd.
 
Door: Nationale Recreatiegids