Artist Impression nieuw buitengedeelte Tikibad | Foto: Duinrell

Het Wassenaarse attractiepark Duinrell gaat flink groeien. Na de bouw van de driedubbele cone-glijbaan Triton en kinderwaterpark Playa in 2017, breidt het Tikibad in 2019 uit naar buiten. Daarnaast zal het vakantiepark uitgebreid en vernieuwd worden. Dit meldt Duinrell.

Na de bouw van het eerste buitenbad, vijftig jaar geleden, is het komend jaar tijd voor een compleet nieuw buitengebied. Duinrell bouwt een verwarmd buitenbad, er komen nieuwe glijbanen - een family racer en een half open glijbaan - en een waterspeeltuin met vier glijbanen voor kinderen.

Naast de uitbreiding van het Tikibad werkt Duinrell ook door aan de vernieuwing en uitbreiding van het vakantiepark. In mei 2019 worden acht nieuwe vijfpersoons-Lodgetenten (een mix van een huisje en een tent) in gebruik genomen en vanaf juni 2019 komen er ook nog eens acht nieuwe luxe Duingalows (een soort stacaravans) beschikbaar. In tegenstelling tot hun klassieke evenknie hebben deze een verdieping en beschikken ze over een sauna. Ten slotte kunnen vakantiegasten vanaf september overnachten in het familiehuis Oranjerie. Vroeger diende dit bijzondere gebouw als theeschenkerij, maar vanaf 2019 biedt deze nieuwe, luxe groepsaccommodatie plaats aan 24 personen.

Verder zal horecaketen La Place, al meer dan tien jaar gevestigd op Duinrell, vanaf april 2019 hun vernieuwde restaurant openen in Duinrell Plaza. Het selfservicerestaurant wordt in een nieuw jasje gestoken en krijgt een vernieuwd assortiment. Daarnaast wordt de opzet ruimtelijker: er komt een centraal marktplein met open keuken en diverse marktkramen. Ook wordt er een nieuw pizza-afhaalrestaurant gebouwd en wordt de takeaway in Duinrell Plaza verbouwd.

Door: redactie Nationale Recreatiegids