Normal_hotel_des_indes__den_haag__lange_voorhout__entree

Het Haagse Hotel Des Indes is door de organisatie van The Leading Hotels of the World (LHW) geselecteerd om onderdeel uit te gaan maken van hun consortium. Het hotel aan het Lange Voorhout treedt hiermee toe tot een exclusief gezelschap van internationale tophotels. Dit meldt Hospitality Management.

Het is niet het eerste Nederlandse hotel dat op de lijst komt te staan: het Conservatorium Hotel, Hotel Okura en Hotel de L'Europe (allen in Amsterdam) staan er al langer op. Om een plek te verwerven in het portfolio van LHW moet en hotel gekenmerkt worden door een uitzonderlijk hoog serviceniveau, een unieke locatie en een eigenzinnige ambiance in positieve zin. Vijfsterrenhotel Des Indes, geopend in 1881, voldoet hieraan, en mag zich daarom vanaf 10 december tot The Leading Hotels of the World rekenen. Daarmee wordt het onderdeel van een gezelschap van ongeveer vierhonderd hotels die zich bevinden in tachtig landen.

Algemeen directeur Coen Masselink van Des Indes ziet de toetreding als erkenning voor het hotel: "We zijn er trots op om deel te mogen uitmaken van deze prestigieuze collectie van tophotels. Dit betekent voor ons de start van een nieuwe spannende fase, die wordt gemarkeerd door extra investeringen in ons historische gebouw."

Ook Deniz Omurgonulsen, Vice President Membership van LHW ziet het Haagse hotel graag toetreden tot de organisatie: "Het is een groot genoegen om Hotel Des Indes te verwelkomen in onze collectie van vooraanstaande hotels. De tijdloze elegantie en exceptionele service van Hotel Des Indes zullen zeker omarmd worden door de nieuwsgierige reizigers van Leading Hotels. Terwijl Leading Hotels haar 90-jarig bestaan viert dit jaar, is het voor ons een bijzonder voorrecht om Hotel Des Indes, met meer dan 130 jaar rijke historie, te mogen verwelkomen in onze portfolio van onafhankelijke luxe hotels."

De chique verblijfplek in het Haagse Museumkwartier zal weinig veranderen aan de formule. Wel zegt het hotel per 11 december het contract met de Luxury Collection van het Marriott op.

Door: redactie Nationale Recreatiegids