NRG Uitgaan nieuws

Normal_rss_entry-176675

Nederlandse film doet het weer goed in bios


Het bioscooppubliek weet de Nederlandse film weer te vinden dit najaar. Voor het eerst in lange tijd staan er weer drie titels van vaderlandse bodem in de top 10 van best bezochte bioscoopproducties. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse theaters.

Normal_rss_entry-176375

Michael Jackson-show in maart terug in Nederland


De internationale show Thriller Live keert in maart terug naar Nederland. De twee shows die komende week in het RAI Theater in Amsterdam worden gespeeld, zijn volledig uitverkocht. Daarom zijn er op 1 en 2 maart drie extra shows te zien.

Normal_rss_entry-176112

Chris De Burgh in Carré


De Ierse zanger Chris De Burgh treedt 1 december 2019 op in Theater Carré in Amsterdam. Hij doet Amsterdam aan voor zijn Classic Albums Tour.

Normal_rss_entry-176045

Smulders en Wahib in film over thuisloze jongeren


Jonas Smulders, Bilal Wahib en Tamar van Waning gaan de hoofdrollen spelen in Paradise Drifters, het speelfilmdebuut van regisseur Mees Peijnenburg. De opnames van de film, die vertelt over drie dak- en thuisloze jongvolwassenen die elke dag moeten vechten om te overleven, zijn onlangs van start gegaan. De film wordt gedraaid in Amsterdam, Marse...

Normal_rss_entry-175635

Concerten Rieu Maastricht in 2 uur uitverkocht


De drie concerten die André Rieu in juli geeft op het Vrijthof in Maastricht waren vrijdagochtend in twee uur uitverkocht. Rieu komt zijn publiek tegemoet met nog drie extra concerten, op 12, 13 en 14 juli. Daarmee komt het aantal zomeravondconcerten uit op zes.

Normal_rss_entry-175599

Extra show Post Malone in Ziggo Dome


Post Malone geeft begin volgend jaar al een concert in de Ziggo Dome, maar daar komt nu nog een extra show bij. Dat heeft concertorganisator Mojo bekendgemaakt. Op dinsdag 26 februari, een dag na het eerste concert, staat de artiest nog een keer op het Amsterdamse podium.

Normal_rss_entry-175242

Muzieklegende Giorgio Moroder komt naar Paradiso


Giorgio Moroder komt naar Amsterdam. De legendarische Italiaanse dance- en discopionier staat op 21 mei volgend jaar met een liveshow in Paradiso, laat concertorganisator Mojo weten. De kaartverkoop start komende vrijdag.

Normal_rss_entry-175080

Netflix-film krijgt alsnog bioscooprelease


De Netflix-film 22 July krijgt alsnog een bioscooprelease. De film van regisseur Paul Greengrass is vanaf vandaag onder meer te zien in filmtheaters in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Normal_rss_entry-174329

George Ezra komt in mei naar Rotterdam Ahoy


Singer-songwriter George Ezra geeft maandag 13 mei 2019 een concert in Rotterdam Ahoy. Het wordt voor de Engelse singer-songwriter zijn grootste show tot nu toe in Nederland, kondigde concertorganisator Friendly Fire afgelopen donderdag aan.

Normal_rss_entry-175025

Theatershow Andy en Melisa in première


In Theater Orpheus in Apeldoorn gaat dinsdag de show Andy & Melisa Live on Tour in première. In de voorstelling deelt voormalig profvoetballer Andy van der Meijde het podium met zijn vrouw Melisa Schaufeli. Na zes try-outs is Melisa behoorlijk zenuwachtig voor de première. "Echt spannend", zegt ze.

Normal_rss_entry-174873

Bryan Ferry geeft extra concert in Nederland


Bryan Ferry geeft in mei niet twee maar drie concerten in ons land. De kaarten voor de shows in Eindhoven en Amsterdam waren zo snel uitverkocht, dat de Britse muzieklegende besloot een extra concert te geven. Op maandag 20 mei treedt Ferry op in De Oosterpoort in Groningen.

Normal_ziggo_dome__nederlands_keurmerk_voor_toegankelijkheid__nlkt__foto_bij_persbericht_

Ziggo Dome eerste concertlocatie met Keurmerk voor Toegankelijkheid


Als eerste concertlocatie in Nederland heeft Ziggo Dome het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid ontvangen. In 2016 werd er in de Amsterdamse concerthal begonnen aan het toegankelijk maken van het gebouw voor mensen met een beperking. Die inspanningen ziet het nu beloond met het Keurmerk. Dit meldt Ziggo Dome.

Normal_rss_entry-174665

'Ben je oké?' om uitgaan gezellig te houden


Festivals, poppodia en clubs slaan de handen ineen om ongewenst seksueel gedrag te voorkomen. Ze starten daarom zaterdag de campagne Ben je oké? Zo willen ze uitgaan 'leuk, los, vrij en veilig' houden. Want dat is de insteek: uitgaan en feesten zijn iets leuks, op plekken waar je je nergens zorgen over zou moeten maken.

Normal_rss_entry-174498

Topdanser Sergei Polunin treedt ook op in Groningen


De Oekraïner Sergei Polunin komt over twee weken naar Groningen voor een optreden, meldt het Dagblad van het Noorden. Eerder was al bekendgemaakt dat de wereldberoemde artiest drie optredens in Carré zou geven. De optredens waren in no-time uitverkocht.

Normal_rss_entry-174501

Rapper Nelly komt naar Nederland


De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusieve show naar Q-Factory. De artiest die hits scoorde met Dilemma, Ride With Me en Hot in Here, is op 21 november te zien in Amsterdam.

Normal_rss_entry-174214

Docu Famke Louise krijgt première in Tuschinski


De documentaire over zangeres en vlogster Famke Louise is op 4 november eenmalig op het witte doek te zien. De vierdelige serie krijgt dan een grootse première in Pathé Tuschinski in Amsterdam, meldt Videoland.