NRG Recreatienieuws

Logo_rss_entry-142214

Ellen ten Damme in voorprogramma Aznavour


AMSTERDAM - Ellen ten Damme staat op 3 maart in het voorprogramma van het concert dat de Franse zanger Charles Aznavour in AFAS Live geeft. Dat bleek maandag in De Wereld Draait Door, waar Ellen ten Damme optrad.

Logo_rss_entry-142210

Simple Minds viert jubileum in Paradiso


AMSTERDAM - De Schotse newwave-groep Simple Minds geeft maandag een speciale show in Paradiso. De band van zanger Jim Kerr bestaat in dit jaar veertig jaar en Amsterdam is een van de haltes van de tournee Walk Between Worlds, naar het gelijknamige album dat de band begin februari uitbracht.

Logo_rss_entry-142178

ANWB wil dat gemeente inzet op fietsveiligheid


DEN HAAG (ANP) - De ANWB wil dat gemeenten meer werk maken van de veiligheid van fietsers. ,,Verkeersveiligheid is in de vergetelheid geraakt. We merken onvoldoende urgentie in de gemeenteraden. Het is tijd voor een wake-upcall", zegt ANWB-directeur Frits van Bruggen in het AD.

Logo_rss_entry-142184

'Recordaantal motorrijders in Nederland'


UTRECHT (ANP) - Steeds meer mensen hebben een motorrijbewijs. Vorig jaar slaagden ruim 27.000 mensen voor het motorrijexamen. Dat is niet alleen bijna 9 procent meer dan in 2016, maar ook het hoogste aantal sinds 2003. Dit stelt BOVAG op basis van gegevens van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) aan de vooravond van de MOTORbeurs d...

Logo_rss_entry-142239

Jason Donovan op Parkpop Saturday Night


DEN HAAG - Jason Donovan gaat zaterdag 23 juni op muziekfestival Parkpop in het Zuiderpark in Den Haag optreden. Eerder maakte de organisatie de komst van Kim Wilde en Clouseau voor de zaterdagavond bekend. Het driedaagse festival is op 22, 23 en 24 juni.

Logo_rss_entry-142229

Air France weet staking niet te voorkomen


PARIJS (ANP) - Air France is er nog niet in geslaagd een brede staking op donderdag te voorkomen. Overleg tussen de luchtvaartmaatschappij en de vakbonden heeft niets opgeleverd. Het gesprek bleek ,,een pure formaliteit'' omdat de directie niet bereid bleek tot echte onderhandelingen, laten de bonden in een gezamenlijke verklaring weten.

Logo_rss_entry-142091

Roxeanne Hazes en Tim Knol op Life I Live


DEN HAAG - Roxeanne Hazes en Tim Knol behoren tot de eerste namen van de line-up van het Haagse Koningsdagfestival The Life I Live. Ook Death Alley, The Homesick, Andy Frasco, Kornél Kovács, Gallowstreet, EUT, Koffie, Evil Empire Orchestra, Bon Voyage Organisation, The Yawpers, Batobe, Dr. Meraki en Dazion maken hun opwachting, zo heeft de organ...

Logo_rss_entry-142084

Extra show Justin Timberlake in Ziggo Dome


AMSTERDAM (ANP) - Justin Timberlake geeft dit jaar niet één maar twee shows in de Ziggo Dome. In augustus komt hij na zijn concert in de GelreDome in Arnhem nogmaals naar Amsterdam, meldt organisator Mojo.

Logo_rss_entry-142082

Transavia: meeste mensen vliegen maandag nog


SCHIPHOL (ANP) - De meeste gedupeerden van de pilotenstaking bij Transavia vliegen maandag nog naar hun bestemming. Dat heeft directeur Mattijs Ten Brink van de luchtvaartmaatschappij gezegd tegen het ANP.

Logo_rss_entry-141732

Seth Meyers voor jubileumshow naar Amsterdam


AMSTERDAM - Seth Meyers komt naar Amsterdam voor twee shows in Carré. De Amerikaanse komiek en talkshowhost treedt 14 juli op ter ere van het 25-jarige jubileum van Boom Chicago.

Logo_rss_entry-141707

3FM haalt Editors naar Nederland


HILVERSUM - De Britse band Editors treedt op donderdag 8 maart op in het Nationaal Museum in Soesterberg. Het is het eerste optreden onder de noemer 3FM Exclusive, een nieuw concept van 3FM om artiesten te laten optreden op bijzondere locaties.

Logo_rss_entry-141723

Don Diablo toert door Europa voor KWF


AMSTERDAM - Don Diablo slaat voor zijn Europese tournee, die hij op 7 maart begint in Stockholm, de handen ineen met KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van de tour doneert de Nederlandse producer en dj aan het KWF. Tickets voor A Better Future Tour kosten 10 euro.

Logo_rss_entry-141536

China speelt op zeker in Jaar van de Hond


PEKING (ANP) - China viert vrijdag nieuwjaarsdag, waarmee het Jaar van de Hond begint. Volgens de Chinese overlevering is dat jaar er een om op zeker te spelen en geen nieuwe avonturen aan te gaan.

Logo_rss_entry-141376

Concert Rob de Nijs in Oude Luxor afgelast


ROTTERDAM - Het jubileumconcert dat Rob de Nijs woensdagavond zou geven in het Oude Luxor Theater in Rotterdam gaat niet door, laat het theater weten. Zijn vrouw is plotseling opgenomen in het ziekenhuis.

Logo_rss_entry-141345

Camila Cabello met eigen show naar Nederland


AMSTERDAM - Camila Cabello komt voor het eerst naar Nederland met een solo-optreden. De Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter staat op woensdag 13 juni op het podium in AFAS Live in Amsterdam, maakte concertorganisator Mojo woensdag bekend. Het optreden maakt onderdeel uit van de Never Be The Same Tour.

Logo_rss_entry-141344

Extra Ahoy-show voor BLØF


AMSTERDAM - BLØF treedt aan het eind van het jaar niet één, maar twee keer op in Ahoy. Dat maakte het managementbureau van de band woensdag bekend. De kaartverkoop voor de show op 15 december ging zo snel, dat besloten is om een extra show toe te voegen. De Zeeuwse groep is ook op 14 december te zien in Rotterdam.

NRG Video

NRG Vacatureoverzicht

NRG Nieuwsoverzicht