NRG Recreatienieuws

Normal_14141482840033_2

Ook Lies Visschedijk, Jasmine Sendar in De Masters


(Novum) - Lies Visschedijk en Jasmine Sendar zijn toegevoegd aan de cast van De Masters. Ook Elise Schaap, rapper Nega en Robin Boissevain hebben een rol te pakken in de rapkomedie. Ze voegen zich bij hoofrolspelers Mimoun Oaissa, Ruben van der Meer, rapper Willie Wartaal en New Kids-acteur Guido Pollemans.

Normal_14141386540033_1

Van Erkel en Bakkum in Het Meisje met het Rode Haar


(Novum) - Roos van Erkel en Jim Bakkum spelen de hoofdrollen in de muziektheaterproductie Het Meisje met het Rode Haar. De actrice vertolkt verzetsheldin Hannie Schaft en de acteur medeverzetsstrijder Hugo, maakte Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment vrijdag bekend.

Normal_14140420510065_1

Spandau Ballet geeft in maart concert in Nederland


(Novum) - Spandau Ballet komt naar Nederland. De Britse band geeft op 21 maart een concert in de Heineken Music All in Amsterdam, zo maakte organisator Mojo donderdagochtend bekend.

Normal_wandelpad

Voetsporen naar Westerbork


Lezing over nieuw wandelpad in Zael, MeppelZondagmiddag 2 november staan bezoekers aan Zael in Meppel stil bij Wandelen vóór Vrijheid. Dan vertelt en toont de  Amsterdammer Jan Dokter (79) wat hem motiveerde om een wandeling te maken van Amsterdam naar Westerbork en hoe deze wandeling uitgroeide tot een nieuwe wandelroute:  het Westerborkpad.

Logo_kvk_logo

Startersdag 2014 Kamer van Koophandel


Zaterdag 1 november een dag vol inspiratieHeb je serieuze startersplannen? Of ben je al een eigen bedrijf begonnen? Dan is de Startersdag iets voor jou. Inspirerende ontmoetingen, leerzame presentaties en prikkelende workshops. Je krijgt er antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Normal_14138945550104_1

Guus Meeuwis met Hollandse Meesters naar Paradiso


(Novum) - Guus Meeuwis treedt nog een keer op met New Cool Collective. De zanger en de band spelen op 15 december in het Amsterdamse Paradiso nummers van hun plaat Hollandse Meesters. Dat liet Meeuwis dinsdag weten.

Normal_storm_schilderij

KLM annuleert vluchten om verwachte storm


(Novum) - De KLM heeft een aantal vluchten geannuleerd vanwege de mogelijke herfststorm. Dat meldt een woordvoerder dinsdag. Om hoeveel vluchten het gaat en om welke bestemmingen kon zij niet zeggen. De luchtvaartmaatschappij wil ruimte creëren in het vluchtschema in verband met mogelijke hinder van het weer.

Normal_14138849730104_1

Tenacious D komt volgend jaar naar Nederland


(Novum) - Het Amerikaanse duo Tenacious D treedt volgend jaar op in Tilburg. De zangers en acteurs Jack Black en Kyle Gass staan op 9 februari in 013. Dat hebben de mannen dinsdag bekendgemaakt op Facebook. Kaartjes zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

Normal_ecstacy_monogram_xtc_pillen_medicijnen

ADE: geschrokken van dood drie bezoekers


(Novum) - De organisatie van het Amsterdam Dance Event (ADE) is 'volkomen in shock' door de dood van drie bezoekers van het festival. Dat staat in een verklaring op de website, die verder zwart is. De andere informatie op de website is niet toegankelijk. "Wat een recordbrekende editie had moeten worden, wordt nu overschaduwd door deze tragedie",...

Normal_14137095550065_1

Twee drugsdoden tijdens Amsterdam Dance Event


(Novum) - Tijdens het Amsterdam Dance Event is zaterdagnacht een 33-jarige Serviër is overleden. Een andere feestganger, een 21-jarige man uit Noord-Holland die 's nachts in kritieke toestand in een ziekenhuis was opgenomen, overleed zondagmiddag. In beide gevallen zijn vermoedelijk drugs in het spel, bevestigt een woordvoerder van de politie. "...

Normal_paragliding_in_sanasar

Paraglider stort neer in Zeeuwse duinen


(Novum) - In de duinen van Zoutelande is zondagochtend een paraglider neergestort. Het 40-jarige slachtoffer uit Woerden heeft vermoedelijk zijn schouder gebroken en is naar het ziekenhuis in Goes gebracht, meldt de politie. Zijn parachute was dubbel geklapt, waarschijnlijk doordat de lijnen waren gaan spinnen.

Normal_hennepkwekerij

Zes wietplantages in recreatiepark Tienhoven


(Novum) - Bij een inval in woningen op een recreatiepark in het Utrechtse Tienhoven zijn donderdag zes wietplantages gevonden. In de woningen stonden duizenden marihuanaplanten. Vier mannen en drie vrouwen zijn aangehouden, meldt de politie.

Normal_14134609740033_2

Soerjadi in duet met verstandelijk gehandicapten


(Novum) - Wibi Soerjadi werkt dit jaar mee aan het Knoop Gala. De pianist behoort tot de eerste namen die de organisatie van het jaarlijkse evenement, waarbij bekende artiesten muzikaal samenwerken met verstandelijk beperkten, donderdag bekend heeft gemaakt.

Normal_14134574060033_1

Extra show Hij Gelooft in Mij na run op kaarten


(Novum) - Hij Gelooft in Mij wordt ook op 2 december opgevoerd in het Amsterdamse theater Delamar. Na de aankondiging dat de musical over André Hazes op 4 januari definitief stopt is een ware run op de laatste kaarten ontstaan, laat Stage Entertainment donderdag weten. Daarom is besloten een extra voorstelling op de planken te brengen.

Logo_14134545480011_1

Catharijneconvent onthult prijzig Petrusbeeld


(Novum) - Museum Catharijneconvent in Utrecht heeft een sculptuur van de bijbelse figuur Petrus aangekocht. Het vier ton kostende kunstwerk wordt donderdagmiddag onthuld in de Catharinazaal, een nieuwe tentoonstellingsruimte voor de topstukken van het museum, die ook feestelijk wordt geopend.

Normal_14134445730033_2

Dotan geeft extra show in Amsterdam


(Novum) - Dotan staat op 29 oktober in De Duif in Amsterdam. Omdat alle zestienduizend kaarten voor de najaarstoer van de singer-songwriter zijn uitverkocht is besloten het extra concert toe te voegen aan de reeks. Dat is donderdagochtend bekendgemaakt in de radioshow van Giel Beelen.

NRG Recreatievacatures

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Video

NRG Nieuwsoverzicht