NRG Recreatienieuws

Logo_rss_entry-22021

Extra show voor Racoon in HMH


AMSTERDAM - Racoon geeft op 30 april een extra theaterconcert in de Heineken Music Hall. Dat heeft de band donderdagmiddag aangekondigd via Twitter.

Logo_totaaloverzichtsfoto-alv

ALV-nieuwe stijl: een inspirerende dag!


Een inspirerende blik op de toekomst, een lachsessie, powerworkshops en de gebruikelijke ALV-onderwerpen. Maar ook kennismaken met de nieuwe RECRON-directeur, Monique Van der Sanden en werden er awards uitgereikt. 

Logo_rss_entry-21994

Adele komt naar Nederland


AMSTERDAM - Adele komt in juni naar Nederland. De Britse zangeres, die momenteel record na record breekt met haar nieuwe album 25, treedt op woensdag 1 en vrijdag 3 juni op in de Ziggo Dome. Dat maakte concertorganisator Mojo donderdag bekend.

Logo_rss_entry-21988

Peter Pan Speedrock op afscheidstournee


EINDHOVEN - Peter Pan Speedrock vindt het mooi geweest. De powerrockband uit Eindhoven kondigt donderdag aan volgend jaar op afscheidstournee te gaan. “Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt. Het Peter Pan Speedrock-verhaal is verteld, het boek mag dicht”, luidt een verklaring van het trio.

Logo_rss_entry-21981

7,8 miljoen subsidie voor TivoliVredenburg


UTRECHT (ANP) - Het Utrechtse stadsbestuur wil muziekcentrum TivoliVredenburg volgend jaar ruim 7,8 miljoen subsidie geven. Dat is minder dan de 9,6 miljoen euro die het noodlijdende muziekpaleis had gevraagd, blijkt uit een voorstel dat burgemeester en wethouders donderdag naar de gemeenteraad hebben gestuurd.

Logo_rss_entry-21896

Stormloop op kaarten familievoorstelling RO


ROTTERDAM - De nieuwe familievoorstelling De Gelaarsde Poes van het RO Theater is een maand voor de premiere al een hit. Vier weken voor de aftrap van de tournee zijn er al meer dan 30.000 kaarten voor het stuk verkocht. Dit is een unicum in de geschiedenis van het Rotterdamse gezelschap.

Logo_rss_entry-21904

Miss Montreal speelt in HMH


AMSTERDAM - Miss Montreal geeft op vrijdag 22 april 2016 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft zangeres Sanne Hans aangekondigd bij RTL Late Night.

Logo_rss_entry-21865

Rolo winnaar Ster Gouden Loeki Aller Tijden


HILVERSUM (ANP) - ,,Nanananana. Bedenk goed wat je met je laatste ...'' Heel veel mensen kunnen deze zin moeiteloos afmaken, en zien ook gelijk de reclame voor zich waarbij een jongetje een olifant plaagt en deze olifant jaren later wraak neemt door hem - inmiddels een volwassen man - met zijn slurf een flinke mep te geven. Deze reclame van het ...

Logo_pont_des_invalides_et_tour_eiffel__parijs

Toerisme naar Parijs komt weer op gang


PARIJS (ANP) - Het toerisme naar Parijs krabbelt een kleine twee weken na de terreuraanslagen weer op. Dat zei de Franse minister van Economische Zaken Emmanuel Macron woensdag.

Logo_rss_entry-21838

Claudia de Breij krijgt Louis Davidsring


DEN HAAG (ANP) - Herman van Veen overhandigt woensdagavond de Louis Davidsring aan Claudia de Breij. Dit doet hij na afloop van zijn voorstelling in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Op hetzelfde podium kreeg hij de ring van Wim Kan in 1976.

Logo_viscilinder_robert_verspui_1

Spannende onderwaternatuur zichtbaar met vis-cilinder


Robert Verspui is winnaar van de tweede Natuur Innovatieprijs, uitgereikt door Natuurmonumenten. Hij nam het op tegen bijna zestig andere knappe koppen, die reageerden op een oproep van de natuurorganisatie om de onderwaterwereld te ontsluiten. Met zijn winnende idee, een vis-cilinder, maakt hij die wereld toegankelijk voor het grote publiek.  

Logo_rss_entry-21728

Jan Kruis bedenkt nieuw St Pannekoek-verhaal


ROTTERDAM - Jan Kruis heeft een nieuw hoofdstuk aan de Sint Pannekoek-mythologie toegevoegd. De tekenaar, die het Rotterdamse feest dertig jaar geleden bedacht voor zijn stripreeks Jan Jans en de Kinderen, heeft speciaal voor twee grote Sint Pannekoek-feesten in Rotterdam en Groningen het 'evangelie van Sint Pannekoek' geschreven.

Logo_rss_entry-21710

TUI schrapt tot april reizen Sharm al-Sheikh


RIJSWIJK (ANP) - TUI Nederland schrapt tot en met 31 maart volgend jaar alle reizen naar de Egyptische badplaats Sharm al-Sheikh. Het aantal boekingen naar de Egyptische plaats was na de aanslag op de Russische airbus in de Sinaï-woestijn zo ver teruggelopen, dat het voor TUI Nederland niet rendabel is om hierop te vliegen. Dat heeft de reisorga...

Logo_dsc_9180

Camping Zonneweelde wederom winnaar publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015’


RECRON heeft vandaag op de Algemene Ledenvergadering Camping Zonneweelde uit Nieuwvliet (Zeeland) als winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015’ bekend gemaakt. Camping Zonneweelde heeft wederom de meeste stemmen van het publiek gehad.

Logo_dsc_9150

“Veluwse zwerfhut” wint Glow Award van Jong RECRON


Jong RECRON, de club van young professionals in de recreatiebranche, heeft tijdens de RECRON ALV van 24 november 2015 de Glow Award uitgereikt aan Herman-Pieter en Mirjam Prangsma van camping De Wije Werelt in Otterlo, die samen met Natuurmonumenten “De Veluwse Zwerfhut” hebben ontwikkeld.

Logo_rss_entry-21668

Musical over Dietrich en Piaf in Amsterdam


AMSTERDAM - Twee van de beroemdste vrouwen van de twintigste eeuw, Marlene Dietrich en Edith Piaf, worden binnenkort in Amsterdam geëerd met hun eigen voorstelling. Op 6 mei, de sterfdag van Dietrich, gaat in theater Het Zonnehuis het stuk In bed met Edith en Marlene in première. Deze nieuwe muziektheaterproductie van schrijver en regisseur Dani...

NRG Vacatureoverzicht

Center Parcs Port Zélande

Algemeen medewerker Technische Dienst

Landal GreenParks: Het Vennenbos (Hapert)

Medewerker Fun & Entertainment

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Masseur

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Medewerker Bediening

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Medewerker Bediening

Meer vacatures...

NRG Video

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Nieuwsoverzicht