NRG Recreatienieuws

Normal_voetbal_ek_wk

Amsterdam gastheer vier EK-duels in 2020


(Novum) - Drie groepswedstrijden en een achtste finale van het EK 2020 worden in de Amsterdam Arena gespeeld. De finale wordt op Wembley afgewerkt. Dat is vrijdag door de UEFA besloten. Ter ere van de zestigste verjaardag van het EK wordt in 2020 in dertien Europese steden gespeeld.

Normal_14111272230014_1

Forse temperatuurdaling voorzien voor zondag


(Novum) - De zomer is bijna voorbij. Zondag stroomt koudere lucht het land binnen, waardoor het op sommige plaatsen zeker 10 graden kouder wordt dan de afgelopen dagen, toen het kwik lokaal opliep tot 28 graden. Dat meldt Meteogroup vrijdag.

Normal_14111194540071_1

Anouk geeft extra concert in Ziggo Dome


(Novum) - Anouk gaat een extra concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het vindt plaats op zaterdag 28 februari, twee dagen na het eerste concert. Dat maakte onlinekaartverkoper Mojo Concerts vrijdagochtend bekend. De kaartverkoop is meteen van start gegaan.

Logo_oostvaardersplassen_red_deer_meeting_heck_bull

Binnen vijf jaar op safari in Oostvaardersplassen


(Novum) - Binnen vijf jaar kunnen natuurliefhebbers op safari in de Oostvaardersplassen. Avonturiers kunnen dan overnachten tussen de grazers, in een tent. Dat staat in een natuurplan dat het bedrijf Innovatienetwerk heeft ontwikkeld.

Normal_14111126730014_1

Buitenlandse toeristen spekken economie


(Novum) - De toerismesector groeit gestaag. De bijdrage van de branche aan de Nederlandse economie is in drie jaar tijd gestegen van 3,2 naar 3,6 procent. Nederlanders die in eigen land op vakantie gaan houden de hand op de knip, maar buitenlandse vakantiegangers compenseren dat ruimschoots. Vorig jaar kwamen 12,8 miljoen buitenlandse reizigers ...

Logo_14111130450071_1

The Script op 20 maart in Ziggo Dome


(Novum) - The Script geeft op 20 maart een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De verkoop gaat volgende week vrijdag van start. Dat valt te lezen op de website van onlinekaartverkoper Mojo Concerts.

Logo_14111066900071_1

Pharrell Williams bij Humberto Tan


(Novum) - Pharrell Williams schuift dinsdagavond aan in het programma RTL Late Night. Dat maakte presentator Humberto Tan donderdagavond bekend in het programma en op Twitter. De Amerikaanse r&b-zanger is in Nederland voor zijn The Dear GIRLTour.

Normal_14110242770031_1

Groningen moest in buidel tasten voor The Passion


(Novum) - De gemeente Groningen heeft bijna 33 duizend euro bij moeten leggen voor The Passion. Sponsoren voor de voorstelling van het paasverhaal bleven uit, schrijft het Dagblad van het Noorden donderdag.

Normal_14110248460131_1

'Air France-piloten staken ook volgende week'


(Novum) - Piloten van Air France willen de staking in Frankrijk volgende week doorzetten. De staking duurt al deze hele week, maar vakbond SNPL wil verlengen tot volgende week vrijdag. Dat meldt de Franse krant La Tribune donderdag. SNPL loopt hiermee vooruit op het referendum zaterdag over voortzetting van de staking.

Logo_wonder_of_woman_livingroom_kerkenroute_2014

satellietprogramma Noorderlicht - An Ocean of Possibilities


12 Friese fotografen in 8 Friese kerkjesNoorderlicht nodigt u van harte uit voor de feestelijke opening van de Kerkenroute op zondag 21 september om 15:00 uur in de Sint-Margaretakerk in Boksum. De opening zal worden verricht door Jannewietske de Vries, gedeputeerde van de provincie Fryslân.

Logo_verrassend_winkelweekend_september_2014_studio_071

Leiden Tekent tijdens Verrassend Winkelweekend


27 en 28 september 2014In de opmaat naar de twintigste verjaardag van de Kunstroute Leiden is het tekenfestival The Big Draw in de stad. Het Verrassend Winkelweekend sluit hierbij aan. Op allerlei plekken wordt er getekend of verschijnen tekeningen, zowel van gerenommeerde kunstenaars als 'gewone' Leidenaren. Onder meer portrettekenen in winkels...

Normal_14109596550020_1

Eerste zomerse dag in anderhalve maand


(Novum) - Voor het eerst in anderhalve maand is de temperatuur in De Bilt woensdag opgelopen tot boven de 25 graden. Daarmee kan gesproken worden van een landelijk zomerse dag, laat weeronline.nl woensdagmiddag weten. De laatste zomerse dag was op 2 augustus.

Logo_14108769930125_1

politie spreekt van 'gezellig drukke' Prinsjesdag


(Novum) - Enkele tienduizenden bezoekers hebben dinsdag langs de route van de Gouden Koets in Den Haag gestaan. Wegens het mooie weer was het tijdens Prinsjesdag gezellig druk in de binnenstad, vat de politie de sfeer samen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Normal_besthmenerberg_bungalow_6_persoons_ommen

Recreatiepark Ommen huisvest 370 asielzoekers


(Novum) - In recreatiepark Besthmenerberg in het Overijsselse Ommen worden van 1 oktober tot 1 april 370 asielzoekers opgevangen. Ze verblijven in 72 bungalows van stichting Vacantievreugd. Dat bevestigt Joop Hendriks van de stichting dinsdag.

Normal_stoomlocomotief_arend

Gepensioneerde treinen in dienstregeling


 Voor een dag op lijn Haarlem-AmsterdamZe komen uit een tijd dat treinen nog bijnamen hadden. Toen gerekend werd in 'aantal treinen per dag' in plaats van per uur. Deze zaterdag worden ze weer even van hun pensioenstatus ontdaan en onderdeel gemaakt van de dienstregeling tussen Haarlem en Amsterdam. En u kunt erbij zijn.

Normal_stoommachines

Volop stoom in Spoorwegmuseum tijdens viering 175 jaar spoorwegen


Rijdende stoommachines in parade door binnenstad van UtrechtOp zaterdag 20 september is het precies 175 jaar geleden dat er voor het eerst een trein reed in Nederland. De Arend en De Snelheid trokken de rijtuigen  van Amsterdam naar Haarlem. Dit heuglijke feit viert Het Spoorwegmuseum een weekend lang met het evenement Stoom! Naast allerlei bijz...

NRG Recreatievacatures

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Video

NRG Nieuwsoverzicht