NRG Recreatienieuws

Normal_rss_entry-8543

Drietal fuseert tot Het Nationale Theater


DEN HAAG (ANP) - De Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel en Theater aan het Spui in Den Haag willen per 1 juli volgend jaar fuseren. De werknaam van de nieuwe organisatie luidt Het Nationale Theater, maakten de drie partijen dinsdag gezamenlijk bekend.

Logo_rss_entry-8530

Van Gogh Museum kan vooruit met glazen entree


AMSTERDAM (ANP) - Het Van Gogh Museum in Amsterdam is klaar voor de toekomst met een nieuw glazen entreegebouw, dat vanaf zaterdag open is voor het publiek. Met de nieuwe hoofdentree kan het museum gespreid over het jaar zo'n 2 miljoen mensen ontvangen, vertelde directeur Axel Rüger dinsdag. ,,De ontvangst is nu mooier, veiliger en gastvrijer.''

Normal_rss_entry-8492

Start DWDD trekt anderhalf miljoen kijkers


HILVERSUM - Op de eerste avond van een nieuw seizoen praatprogramma's heeft vooral De Wereld Draait Door (DWDD) goed gescoord. De talkshow met presentator Matthijs van Nieuwkerk op NPO 1 trok bijna anderhalf miljoen kijkers (1.481.000), goed voor een vijfde plek in de Dag top 25. Dat meldde de Stichting KijkOnderzoek (SKO) dinsdag.

Normal_rss_entry-8461

Eye eert overleden Wes Craven met horroravond


AMSTERDAM - Cinema Egzotik, de maandelijke filmavond van regisseur Martin Koolhoven en Eye-programmeur Ronald Simons, wijdt vrijdag 13 november een editie aan twee overleden iconen van de horrorfilm.

Normal_rss_entry-8462

Wende Snijders op tournee met Sinfonietta


AMSTERDAM - Zangeres Wende Snijders gaat in januari 2016 op tournee met Amsterdam Sinfonietta. Dat heeft het orkest dinsdag bekendgemaakt.

Normal_rss_entry-8452

Geen AutoRAI in 2017


AMSTERDAM (ANP) - Er zal in 2017 geen AutoRAI worden gehouden. Dat maakten de organisatoren van de tweejaarlijkse autobeurs maandag bekend.

Normal_rss_entry-8413

Ladies of Soul trappen show af met Feel Good


AMSTERDAM - De eerste klanken die de Ladies of Soul in februari door de Ziggo Dome laten galmen, zijn die van Feel Good. Het nummer is de nieuwe single van het vijftal, maakten de dames maandag bekend.

Normal_rss_entry-8394

KNMI waarschuwt voor gevaarlijk weer


DE BILT (ANP) - Het KNMI waarschuwt dat er maandagmiddag in het hele land opnieuw rekening moet worden gehouden met gevaarlijk weer. Vanuit het zuidwesten trekken stevige regen- en onweersbuien over het land. De onweersbuien kunnen gepaard gaan met hagel en plaatselijk windstoten. Bovendien kan er in korte tijd op sommige plekken veel regen vallen.

Normal_sauna

Een duidelijk onderscheid naar kleine, middelgrote en grote sauna&wellness


De afgelopen jaren zijn een aantal saunabedrijven over gegaan op een nieuwe eigenaar. Voor een deel waren dit transparante transacties, dat wil zeggen aanbod en transactieprijs zijn bekend, maar er waren ook minder transparante transacties door overnames door concerns.IWR, eigenaar van De Veluwse Bron in Emst, Elysium in Bleiswijk, Spa Puur in T...

Normal_rss_entry-8373

Spargo bij elkaar voor Let's Dance


AMSTERDAM - Speciaal voor het discospektakel Let's Dance komt de Nederlandse funk-discogroep Spargo weer bij elkaar, maakte RTL bekend.

Normal_petra_ellens_omrop_fryslan

Friese ondernemers tevreden over zomer 2015


Regiomanager Friesland, Petra Ellens, vertelt op Omrop Fryslân over de afgelopen zomer. De meeste ondernemers waren tevreden ondanks de mindere start van het seizoen. De Waddeneilanden deden het erg goed.

Normal_camping_voor_op_website_1

Regiomanager op Omroep Zeeland: Rol van bewaker op camping verandert


De rol van bewaker op campings verandert langzamerhand. Van bewaker pur sang worden ze steeds meer een soort stewards, die service verlenen en gastvrijheid uitstralen. Arthur van Disseldorp, regiomanager Zeeland licht dit toe in een interview met Omroep Zeeland.

Normal_zwembad_de_kupe

RECRON voelt zich gehoord: nieuw uitstel zwemwaterwet


De afgelopen periode heeft RECRON invloed uitgeoefend op de nieuwe zwemwaterwet en bent u steeds bijgepraat over de laatste stand van zaken. Over actualisering van de nieuwe set parameters waarop moet worden gemeten vanuit het belang van de volksgezondheid is min of meer consensus bereikt. Daarentegen heeft RECRON doorlopend grote zorgen geuit o...

Normal_arke_boeing_767

Arke toch niet van Eindhoven naar Antillen


SCHIPHOL (ANP) - Arke ziet af van plannen voor rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Curaçao en Aruba. De overheid is op dit moment niet in staat de voor dergelijke vluchten gebruikelijke 100-procentscontroles op passagiers en hun bagage te garanderen op Eindhoven Airport.

Logo_opening_rolstoelparcours1

Rocks ’n Rivers opent eerste rolstoel klimparcours in Nederland


In het gloednieuwe Klim- & Avonturenbos in Goirle, is afgelopen zondag het allereerste rolstoel klimparcours van Nederland geopend. Onder grote publieke belangstelling, werd de officiële opening verricht door ex topschaatster Barbara de Loor, samen met een kind ambassadeur van de stichting Spieren voor Spieren. Samen reden zij een ronde over...

Logo_natuurlijk_ondernemen

Congres Natuurlijk Ondernemen


Met veel plezier nodig ik u, mede namens Stichting Innovatie, Recreatie en Ruimte (STIRR), uit voor het Congres Natuurlijk Ondernemen, dat op vrijdag 9 oktober 2015 plaatsvindt op het prachtige Fort Voordorp in Groenekan, nabij de stad Utrecht.Het congres is bedoeld voor iedereen die wil meedenken over de toekomst van de (verblijfs)recreatie in ...


NRG Vacatureoverzicht

Yellow Bike

Stage 2

Landal GreenParks hoofdkantoor Leidschendam

Controller Financial Planning & Analysis

Yellow Bike

Stage Yellowbike

Nationale Media BV

Stagiair Online Marketing / Communicatie

Landal Green Parks Sluftervallei

Zelfstandig Werkend Kok

Meer vacatures...

NRG Video

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Nieuwsoverzicht