NRG Recreatienieuws

Logo_rss_entry-76370

Eurosonic Noorderslag focust op Portugal


GRONINGEN - Festival Eurosonic Noorderslag zet volgend jaar Portugal in de schijnwerpers. Omdat, volgens de organisatie, de Portugese muzieksector veel interessants te bieden heeft. Tijdens het festival, in januari, treden 21 Portugese acts op. Eurosonic Noorderslag richt elk jaar de focus op een land. Dit keer dus Portugal, omdat dat land veel ...

Logo_rss_entry-76122

Show Armin van Buuren in minuten uitverkocht


AMSTERDAM (ANP) - De 34.000 kaarten voor de grootste soloshow ooit van Armin van Buuren waren vrijdagmiddag binnen tien minuten uitverkocht. Daarmee kreeg de artiest de hele Amsterdam ArenA vol. De show The Best of Armin Only, op zaterdag 13 mei, is ter gelegenheid van Van Buurens twintigjarige carrière.

Logo_rss_entry-76027

Broederliefde geeft concert in Sparta-stadion


ROTTERDAM - Broederliefde geeft op 29 april een concert in Het Kasteel in Rotterdam, het voetbalstadion van Sparta. Dat maakte de hiphopformatie donderdagavond bekend in RTL Late Night.

Logo_rss_entry-76039

TUI en easyJet slaan handen ineen


AMSTERDAM (ANP) - Reisbureau TUI Nederland heeft een samenwerkingsverband gesloten met luchtvaartmaatschappij easyJet. Vanaf komende zomer biedt de touroperator citytrips naar Europese bestemmingen aan, waarbij vluchten van easyJet vanaf Schiphol worden gebruikt.

Logo_bhv_nederland_reanimeren

RECRON organiseert BHV herhaling in februari/maart 2017


Levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED.Wilt u uw BHV certificaat verlengen? Tijdens de BHV herhalingscursus kunt in slechts een halve dag uw BHV kennis opfrissen. Tijdens de cursus gaat u aan de slag met levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en toepassing van de AED (defibrillator). 

Logo_rss_entry-75910

Joanne Shaw Taylor annuleert tournee


AMSTERDAM - De Britse gitariste Joanne Shaw Taylor heeft zes shows in Nederland geannuleerd. Ze herstelt van een zware luchtweginfectie. De concerten worden verzet naar het voorjaar van 2017.

Charterkantoren willen roer om


De zeilcharterbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden. Dat vraagt om meer naamsbekendheid, goede combinaties van schepen, schippers en markten, meer kennis over de gast, bredere samenwerking op bijvoorbeeld inkoopgebied en de opzet van een garantiefonds. Dat zijn enkele conclusies uit een onderzoek dat Celth deed in opdracht van Traditionele Cha...

Logo_rss_entry-75857

Omzet reisbranche bereikt recordhoogte


DEN HAAG (ANP) - De reisbranche heeft in het derde kwartaal van 2016 voor het tiende kwartaal op rij meer omgezet. De reisorganisatoren en -bemiddelaars boekten 7,8 procent meer omzet dan een jaar eerder. Hiermee behaalde de branche een nieuw omzetrecord, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Logo_rss_entry-75761

Maan, Jim Bakkum en Brace in de Zandtovenaar


HILVERSUM - Maan, Jim Bakkum en Brace spelen de hoofdrollen in het muzikale kerstspektakel Kerst met de Zandtovenaar. Maan bezingt het verhaal vanuit de rol van moeder Maria en Jim kruipt in de huid van de slechte koning Herodes. Donderdagavond 15 december maakt de KRO-NCRV opnames van de voorstelling in Lelystad.

Logo_rss_entry-75763

Amerikaan steelt bordje uit oorlogsmuseum


OVERLOON (ANP) - Een Amerikaan heeft onlangs in Oorlogsmuseum Overloon een voorwerp van belangrijke historische waarde gestolen. Het ging om een handgeschilderd bordje waarop in het Duits wordt gewaarschuwd voor een mijnenveld. Het bordje is inmiddels terecht en zal weer worden terugbezorgd bij het museum, aldus de politie.

Logo_rss_entry-75776

Ryanair breidt aanbod op Schiphol uit


AMSTERDAM (ANP) - Luchtvaartmaatschappij Ryanair breidt zijn vluchtaanbod op Schiphol uit. De Ierse prijsvechter vliegt vanaf maart volgend jaar vier keer per week op en neer naar de Zuid-Spaanse zonbestemming Malaga. De vluchten komen bij de vier dagelijkse retourvluchten naar Dublin die het bedrijf sinds vorig jaar aanbiedt.

Logo_rss_entry-75687

Ook Doe Maar en UB40 naar Concert at SEA


RENESSE (ANP) - Ook Doe Maar, UB40 en Rondé staan volgend jaar op Concert at SEA. Eerder al werd de komst van Kensington, Racoon, Tom Odell, Broederliefde en Anouk aangekondigd. Volgens BLØF, de drijvende kracht achter het Zeeuwse festival, zijn daarmee de grootste namen bekend.

Logo_winterfoto-2008_herikerberg_finspark

RECRON heet negen nieuwe leden welkom!


In november zijn er zeven nieuwe recreatieondernemers en twee nieuwe TOP leveranciers/adviseurs toegetreden bij onze Vereniging. Wij heten hen van harte welkom en vertrouwen op een mooie samenwerking. 

Logo_rss_entry-75535

Stormloop op afscheidsvoorstelling De Appel


DEN HAAG - Toneelgroep De Appel heeft extra stoelen bijgeplaatst bij de vijf uitvoeringen die nog resten van de afscheidsvoorstelling Hamlet. Dat is gebeurd om aan de enorme vraag naar kaarten te kunnen voldoen, zo maakte het gezelschap dinsdag bekend.

Warm zeewater 'kookt' Groot Barrièrerif kapot


SYDNEY (ANP/RTR) - In een flink deel van het Groot Barrièrerif blijkt het koraal de afgelopen negen maanden te zijn afgestorven. Het gaat om een gebied van 700 vierkante kilometer, waar volgens Australische wetenschappers twee derde van het rif is vernietigd.

Logo_rss_entry-75553

Wandelen door de vernieuwde Velsertunnel


VELSEN (ANP) - Vlak voordat de Velsertunnel na een grootscheepse renovatie weer opengaat, kunnen belangstellenden op zaterdag 7 en zondag 8 januari door de vernieuwde tunnel wandelen. Medewerkers van Rijkswaterstaat en de aannemerscombinatie Hyacint vertellen de bezoekers over wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd. Jong en oud zijn wel...

NRG Vacatureoverzicht

NRG Video

'Hoe Borrelen Toeristen?' Hoe Borrelt Nederland?

'Hoe Borrelen Toeristen?' Hoe Borrelt Nederland?

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Nieuwsoverzicht