NRG Recreatienieuws

Normal_14121499840033_1

Kaarten Guus Meeuwis in Royal Albert Hall gewild


(Novum) - Kaarten voor het concert van Guus Meeuwis in de Royal Albert Hall vliegen de deur uit. De zanger viert zijn twintigjarig jubileum volgend jaar onder meer met een concert in de Londense concerthal, maakte hij dinsdagavond bekend. "De voorverkoop is begonnen en de eerste cijfers zijn bemoedigend: vijfhonderd plus", vertelde hij woensdago...

Normal_bom_explosief

Grapje over bom kost vakantieganger 750 euro


(Novum) - Een 23-jarige man is vorige week zijn vakantie met een hoge rekening begonnen. Hij grapte tijdens de bagagecontrole op Eindhoven Airport dat hij een bom in zijn tas had waarna hij werd gearresteerd. De grap koste hem uiteindelijk 750 euro, meldt de marechaussee.

Normal_14120868040065_1

Einde warme nazomer nu echt in zicht


(Novum) - De nazomer lijkt volgende week definitief ten einde. Het relatief warme, droge en zonnige weer zet nog een paar dagen door, maar daarna is een weeromslag op handen. Het belooft herfstachtig met veel regen en wind te worden, meldt weeronline.nl dinsdag.

Logo_televisier_ring

Gouden Televizier-Ring tentoongesteld in Hermitage


(Novum) - Art Rooijakkers leent zijn Gouden Televizier-Ring uit aan de Hermitage. De ring is sinds dinsdag twee weken te zien in het Amsterdamse museum. Het is de eerste keer dat een van de ringen te zien is voor het publiek, heeft AvroTros dinsdag bekendgemaakt.

Normal_14120605230071_1

Meeuwis stopt mogelijk met Groots met een Zachte G


(Novum) - Guus Meeuwis is er nog niet over uit of hij na volgend jaar weer een concertreeks Groots met een Zachte G wil geven. "Het engeltje en het duiveltje op mijn schouders zijn nog in conclaaf", zegt de Brabantse zanger dinsdag in het AD. "En die moeten zeker begin volgend jaar de knoop doorhakken."

Normal_14120120040104_1

Chef'Special staat volgend jaar in HMH


(Novum) - Chef'Special geeft volgend jaar zijn grootste concert tot nu toe. De band staat op 14 maart in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Dat maakte Chef'Special maandag bekend in De Wereld Draait Door.

Normal_14120095220104_1

John Cleese komt naar Nederland


(Novum) - John Cleese brengt een bezoekje aan Amsterdam. De Britse komiek treedt op 21 oktober in Carré vanwege zijn boek Kortom... De Autobiografie. Dat heeft het theater maandag bekendgemaakt. Kaartjes zijn sinds maandagmiddag te koop.

Normal_14119866610033_2

Queen met Adam Lambert naar Amsterdam


(Novum) - Queen en Adam Lambert geven begin volgend jaar een concert in de Ziggo Dome. De Britse band en de Amerikaanse zanger, die sinds 2011 met elkaar toeren, staan op 30 januari in de Amsterdamse concerthal. Kaarten voor de show gaan vrijdagochtend in de verkoop, laat concertorganisator Mojo maandag weten.

Normal_14119821970072_1

Paleis Het Loo verlengt Grace Kelly-expositie


(Novum) - De expositie Grace Kelly, Prinses en Stijlicoon in Paleis Het Loo is verlengd tot en met 4 januari. De tentoonstelling, die begin juni werd geopend door haar zoon prins Albert, heeft al 150 duizend bezoekers getrokken. Dat heeft het paleis maandag bekendgemaakt.

Normal_14119769440033_1

Usher geeft in maart concert in Ziggo Dome


(Novum) - Usher komt naar Amsterdam. De Amerikaanse r&b-zanger staat op 4 maart in de Ziggo Dome, heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt. Kaarten voor de show gaan vrijdagochtend in de verkoop.

Normal_paard_op_hol

Gewonden door op hol geslagen paard Rotterdam


(Novum) - In Rotterdam zijn acht gewonden gevallen nadat een paard met wagen op hol was geslagen in het Zuiderpark. Een volwassene en twee kinderen moesten met een ambulance worden afgevoerd naar een ziekenhuis. Het stilstaande paard schrok van plotselinge herrie van trommels en rende met wagen en al het grasveld op.

Normal_vakantieveilingen-logo

Vakantieveilingen schrapt omstreden koop-nu-knop


(Novum) - Vakantieveilingen.nl heeft de koop-nu-knop per direct verwijderd naar aanleiding van een klacht door Consumentenclaim. Ontevreden klanten kunnen hun geld terugkrijgen. Vakantieveilingen laat vrijdag weten de koop-nu-knop te gaan aanpassen.

Normal_muziekfestival_delfzijl

Muziekfestival Delfzijl beleeft dit weekend vierde editie


Dit weekend vindt de vierde editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl. Het Muziekfestival Delfzijl is het grootste openluchtfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland. Twee dagen lang genieten bezoekers gratis van een grote verscheidenheid aan amateur blaas- en slagwerkmuziek.

Logo_oasis_of_the_seas_cruiseschip

Aankomst Oasis of the Seas in Rotterdam


Grootste passagiersschip ter wereldDinsdag 23 september vertrekt de Oasis of the Seas uit Barcelona om via Malaga en Vigo naar de haven van Rotterdam te varen. Daar arriveert het dinsdagochtend 30 september om 02:00 uur bij Cruiseport Rotterdam aan de Wilhelminakade (havennummer 1248). De Oasis of the Seas is verreweg het grootste passagiersschi...

Normal_nazomer_indiansummer

Laatste warme weekend van 2014 in aantocht


(Novum) - De kans is groot dat aankomend weekend het laatste warme weekend van 2014 is. Zondag loopt de temperatuur op tot 23 graden. Warm weer is in oktober nog wel mogelijk, maar de kans dat dat in het weekend gebeurt is klein, meldt weerplaza.nl vrijdag.

Logo_ladies-of-soul

Extra concert Ladies of Soul in Ziggo Dome


(Novum) - De Ladies of Soul geven een derde concert in de Ziggo Dome in februari. Nu het concert van volgend jaar op Valentijnsdag volledig is uitverkocht en er nog slechts enkele tickets te krijgen zijn voor het concert op 13 februari, is 12 februari als extra datum toegevoegd, staat op de site van de vijfkoppige damesformatie.

NRG Recreatievacatures

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Video

NRG Nieuwsoverzicht