NRG Recreatienieuws

Logo_bioflame_mega_handbrander

Het mooiste terras is natuurlijk onkruidvrij!


Gasten komen om heerlijk te genieten van het mooie weer met een lekker drankje of hapje. Dan wilt u natuurlijk wel dat uw terras er strak op staat! Schoon en onkruidvrij; Dat verzorgt u eenvoudig en volgens de laatste Europese regels met een onkruidbrander op propaangas. Een snelle, schone en effectieve oplossing. Benegas heeft verschillende onk...

Logo_rss_entry-106342

Van der Weijden zwemt Amsterdam-Rotterdam


ROTTERDAM (ANP) - Maarten van der Weijden zwemt komend weekeinde van Amsterdam naar Rotterdam. De 80 kilometer lange tocht door rivieren en kanalen markeert de opening van het zwemevenement Like2Swim, dat zondag in de haven van Rotterdam plaatsvindt.

Logo_rss_entry-106335

Amsterdamse vaarregels op de schop na vonnis


AMSTERDAM (ANP) - Amsterdam geeft voorlopig geen nieuwe vergunningen uit voor rondvaartboten. Het gemeentebestuur heeft dat besloten nadat de Raad van State begin deze maand een streep zette door het beleid waarmee het gemeentebestuur had gehoopt iets te doen aan de grote drukte op de grachten. Dertien rederijen die bezwaar hadden gemaakt kregen...

Logo_rss_entry-106086

Ruim twee miljoen gasten voor Roompot


KAMPERLAND (ANP) - Roompot heeft vorig jaar voor het eerst in zijn bestaan meer dan twee miljoen gasten verwelkomd. De uitbater van vakantieparken zag het aantal boekingen met 5 procent stijgen, terwijl de omzet ruim 9 procent hoger uitviel. Roompot moet het daarbij vooral hebben van de Nederlandse bezoeker.

Logo_rss_entry-106120

Five Finger Death Punch in december terug


AMSTERDAM - De Amerikaanse metalband Five Finger Death Punch is eind dit jaar weer terug in Nederland. De rockers, die er vorige week nog een potje van maakten in Tilburg, verzorgen volgens Mojo op vrijdag 15 december een concert in AFAS Live.

Logo_rss_entry-106118

Werk van Tim Walker in Noordbrabants Museum


DEN BOSCH (ANP) - Een serie beelden van de bekende Britse (mode)fotograaf Tim Walker is dit najaar te zien in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Het gaat om The Garden of Earthly Delights; foto's geïnspireerd op de mysterieuze beeldtaal van Jeroen Bosch.

Logo_rss_entry-106001

Lex Gaarthuis presentator Night at the Park


DEN HAAG - Radio 10-presentator Lex Gaarthuis is de nieuwe presentator van het festival Night at the Park. Daarmee neemt hij het stokje over van Erik de Zwart. Zaterdag treden onder meer Level 42, UB40 en Garland Jeffreys op in het Haagse Zuiderpark.

Logo_camping_vreehorst_winterswijk__1_

Kwaliteitsteam Veluwe biedt recreatieondernemers advies en coaching


Begeleidingstraject voor productontwikkeling en innovatie op vakantieparken.Ondernemers die het recreatieve aanbod verder willen ontwikkelen of de bedrijfsvoering willen verbeteren op hun vakantiepark, kunnen een beroep doen op het Kwaliteitsteam Veluwe. In 2017 kunnen zo’n 25 bedrijven op de Veluwe deelnemen aan een begeleidingstraject. 

Logo_rss_entry-105968

Hitteplan van kracht in veel provincies


DEN HAAG (ANP) - Het Nationaal Hitteplan, dat gezondheidsproblemen bij kwetsbare groepen moet beperken als het erg warm wordt, is maandag voor een groot deel van Nederland ingegaan. Het gaat om de provincies Utrecht, Overijssel, Zuid-Holland, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, maakte het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ...

Logo_rss_entry-105933

Treinreizigers hebben weinig last van staking


DEN HAAG/ZWOLLE (ANP) - Treinreizigers hebben maandag relatief weinig last gehad van de acties op de stations in Zwolle en Den Haag. Er vielen ruim dertig treinen uit, maar er reden nog altijd veel treinen. Hoewel het treinverkeer niet helemaal plat is gegaan, is FNV Spoor toch tevreden.

Logo_rss_entry-105892

70 Procent Nederlanders vreest terreuraanslag


DEN HAAG (ANP) - Bijna 70 procent van de Nederlanders maakt zich wel eens zorgen over een mogelijke terroristische aanslag. Maar slechts 4 procent is bang zelf slachtoffer te worden van terreur, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

Logo_chalet_oostappen_vakantiepark_marina_beach

Transformatie van recreatiebedrijven


Steeds vaker komen berichten in de media over misstanden op recreatiebedrijven waarbij Fort Oranje wel het meest in het oog springende voorbeeld is.Een trend die waarneembaar is op verpauperde bedrijven die de aansluiting met de recreatiemarkt verloren zijn.Diverse provincies in combinatie met lagere overheden slaan de armen ineen om hier handha...

Logo_rss_entry-105633

Maandag werkonderbreking op NS-stations


UTRECHT (ANP) - Leden van FNV Spoor leggen maandagochtend tussen 05.00 uur en 09.00 uur het werk neer op de stations Den Haag Centraal en Zwolle. Het gevolg van de acties zou kunnen zijn dat er vanaf deze locaties minder of geen treinen rijden.

Logo_rss_entry-105623

Scheveningen viert 70e Vlaggetjesdag


SCHEVENINGEN (ANP) - Scheveningen staat vrijdag en zaterdag in het teken van de zeventigste editie van Vlaggetjesdag, om traditioneel te vieren dat vissersschepen terugkeren met de nieuwe haring. Op de kade is er daarom van alles te doen, te bekijken en te proeven: muziek, oude zeilboten, miniatuurschepen, presentaties, rondvaarten en korenwijn.

Logo_rss_entry-105599

Feest bij Best Kept Secret om headliners


HILVARENBEEK - Bij de organisatie van Best Kept Secret ging de vlag uit toen zowel Radiohead als Arcade Fire toezegde naar de vijfde editie te komen. “Dit is echt uitzonderlijk”, zegt Robert Swarts, directeur van het festival dat dit weekeinde plaatsvindt in Hilvarenbeek, in het AD.

Logo_rss_entry-105618

Five Finger Death Punch terug naar Tilburg


TILBURG - Five Finger Death Punch staat maandag weer op het podium in 013. De Amerikaanse metalband kreeg afgelopen maandag tijdens een concert in Tilburg ruzie en trad uiteindelijk nog geen uur op. De rockers geven 19 juni een gratis toegankelijke show, maakte 013 vrijdag bekend.

NRG Video

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Nieuwsoverzicht

NRG Vacatureoverzicht