NRG Recreatienieuws

Logo_betekenissencirkel_kunst_en_cultuur

Zael inviteert jeugd en politiek


Meppel, 12 februari.- De gemeente prepareert een cultuurnota met weer nieuwe bezuinigingen. Zael zit in één (“Innoveren en ander geld”) van de drie werkgroepen die de wethouder adviseren op het gebied van kunst- en cultuurbeleid. Daarom trakteert Zael jongeren, lokale politici en onze collega’s in de werkgroepen.

Logo_zwembadcongres_2016

Inspiratie zwembranche op het Nationaal ZwembadBranche congres


Voor het derde jaar op rij organiseert ‘ZwembadBranche’, het magazine voor de zwembranche, het ZwembadBranche Congres. Op 16 maart zal de zwembranche worden geïnspireerd door een mooie line up van spelers en workshops. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om bij te praten met collega’s.

Logo_veluwemeerkust_namo18823_grekers

Jongeren adviseren over ontwikkeling Bloemkampen


Leerlingen van een Technasium uit Harderwijk hebben meegedacht over de toekomst van natuurgebied Bloemkampen.

Logo_rss_entry-32726

Tarantino best bezochte film ooit voor EYE


AMSTERDAM - De nieuwe Tarantino-film The Hateful Eight is de best bezochte film uit de geschiedenis van filminstituut Eye en het Filmmuseum, zoals het instituut vroeger heette. Het westernepos heeft in ruim een maand tijd meer dan 23.000 bezoekers getrokken. Daarmee is de vorige recordhouder, La Grande Bellezza, gepasseerd, maakte Eye woensdag b...

Logo_rss_entry-32757

Bospop komt met grote namen


DELFT - Seal, The Cranberries en K's Choice komen naar het festival Bospop, in het Limburgse Weert. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-32700

Nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole


DELFT - De organisatie van het festival Down The Rabbit Hole heeft woensdag nieuwe namen bekendgemaakt. Onder andere Savages, John Talabot en Daughter zijn toegevoegd aan de line-up.

Logo_rss_entry-32704

Bruce Springsteen naar het Malieveld


DELFT - Bruce Springsteen and The E Street Band komt met The River Tour ook naar Nederland. Op 14 juni wordt op het Haagse Malieveld een concert gegeven. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt.

Logo_kampeertv

Veluwe promoot kampeergebied bij RTL 4


De Veluwe investeert in (kampeer)toerisme door de regio als kampeergebied te promoten. Dit gebeurt onder meer in het televisieprogramma KampeerTV dat op zondag 28 februari om 17:00 uur wordt uitgezonden bij RTL4.

Logo_rss_entry-32644

Lange files op wegen naar wintersport


LIJNDEN (ANP) - Nederlanders die zaterdag op wintersport vertrekken, moeten rekening houden met lange files, waarschuwt de VerkeersInformatieDienst (VID). Vooral in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk worden flinke files verwacht.

Logo_rss_entry-32690

'McCartney op Pinkpop 99 procent zeker'


LANDGRAAF - Het heeft er alle schijn van dat Paul McCartney dit jaar de afsluiter van Pinkpop is. Dat meldt 1limburg. Volgens de omroep is het 99 procent zeker en is de definitieve bevestiging nog slechts een formaliteit.

Logo_de_klashorst

Nieuwe Natuurkampeerterreinen in 2016


Dit jaar zijn er twee nieuwe Natuurkampeerterreinen bij gekomen in Nederland: De Klashorst in Diffelen en De Hoogte in Eesveen. Beide terreinen liggen in Overijssel. Ook zijn er twee locaties gestopt als Natuurkampeerterrein: De Kemphaan in Almere en De Boschplaatse in Blijham (Groningen). In totaal zijn er dit jaar 132 Natuurkampeerterreinen wa...

Logo_rss_entry-32527

TUI ziet populariteit Turkije sterk dalen


HANNOVER (ANP) - De recente aanslagen in Turkije geven een forse knauw aan de populariteit van het land als reisbestemming. Bij touroperator TUI liggen de boekingen voor reizen naar Turkije nu 40 procent lager dan een jaar geleden, meldde het bedrijf bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers.

Logo_rss_entry-32555

Acteur geweigerd in vliegtuig om tulband


LOS ANGELES - Waris Ahluwalia, de Amerikaanse acteur die onder andere bekend is van The Grand Budapest Hotel, is geweigerd in een vliegtuig. Ahluwalia is een sikh en draagt om die reden een tulband. Hij weigerde die af te zetten voor een veiligheidscontrole, waarop hem de toegang tot het vliegtuig werd ontzegd.

Logo_schapendrijven-kudde-vockestaert-midden-delfland

Lammetjesdag op Tweede Paasdag in Midden-Delfland


Er zijn door heel ons land lammetjes geboren! Ook in Midden-Delfland is het feest. Schaapskudde Vockestaert maakt zich op voor kraamvisite. Kom jij ook? Op 28 maart kun je in de middag bij boerderij Adrianushoeve lammetjes aaien en knuffelen.

Logo_rss_entry-32564

Recordaantal optredens bij 3FM Awards


AMSTERDAM (ANP) - De uitreiking van de 3FM Awards, de jaarlijkse radioprijzen voor beste Nederlandse acts en artiesten, is dit jaar groter dan ooit. Tijdens de twaalfde editie op 28 maart in het Utrechtse muziekcentrum TivoliVredenburg zijn er ruim twintig optredens op vijf verschillende podia, liet NPO 3FM weten.

Logo_rss_entry-32450

17-jarige hoofdverdachte in zaak nepneutbon


ROOSENDAAL (ANP) - De hoofdverdachte in de zaak van de duizenden valse 'neutbonnen' die bij de start van carnaval in Roosendaal opdoken, is een zeventienjarige jongen uit die plaats. Het onderzoek naar hem loopt nog, zo meldt het Openbaar Ministerie maandag. Een achttienjarige jongen uit Kruisland zou hem hebben geholpen. Hij moet zich in april ...

NRG Vacatureoverzicht

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Medewerker Edutainment

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Zelfstandig Werkend Kok

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Sous chef

Landal GreenParks Hof van Saksen (Nooitgedacht)

Shiftleader Food & Beverage

Plopsa Indoor Coevorden

Horecamedewerker

Meer vacatures...

NRG Video

NRG Reisverzekering vergelijker

Top 3 goedkoopste reisverzekeringen

NRG Nieuwsoverzicht