NRG Ondernemen nieuws

Normal_wildlands_adventure_zoo_emmen__logo_

Directeur Wildlands Emmen stapt per direct op


Algemeen directeur Frankwin Beers van Wildlands Adventure Zoo Emmen legt zijn functie per direct neer. Het dierenpark, dat gebukt gaat onder tegenvallende bezoekersaantallen, gaat op zoek naar een interim-directeur. Dit meldt Dagblad van het Noorden.

Logo_uniqlo__logo_

Komst Uniqlo naar Nederland van start met grote campagne


Volgende week vrijdag opent de Japanse kledingketen Uniqlo zijn eerste filiaal in Nederland. Het neemt zijn intrek in het voormalige pand van Forever21, tussen de Kalverstraat en het Rokin in Amsterdam. Om de komst naar Nederland onder de aandacht te brengen is een blik bekende Amsterdammers opengetrokken, die nu figureren in de campagne #ToANew...

Normal_rss_entry-171762

Duits campermerk Hymer in Amerikaanse handen


Het Duitse camper- en caravanmerk Hymer komt in handen van Thor Industries, de Amerikaanse eigenaar van camper- en caravanfabrikanten als Airstream en Dutchmen. Bij de deal is Hymer gewaardeerd op zo'n 2,1 miljard euro.

Normal_avonturenpad__klim___avonturenbos_goirle__rolstoel__rolstoeltoegankelijk

Klim & Avonturenbos Goirle wint ANWB-prijs


Met het rolstoeltoegankelijk maken van het Avonturenpad in het Klim & Avonturenbos in Goirle heeft exploitant Rocks ’n Rivers het ANWB Fonds 2018 gewonnen. Dit meldt de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland op haar website.

Normal_rss_entry-171211

House of China nieuw platform ADE


House of China is een nieuw platform van de aanstaande editie van Amsterdam Dance Event (ADE). Dat is vrijdag op een persconferentie in Peking bekendgemaakt, in aanwezigheid van ADE-directeur Richard Zijlma.

Normal_rss_entry-137936

ANWB waarschuwt wintersporter voor sneeuw


DEN HAAG (ANP) - Wintersporters kunnen overlast ondervinden door hevige sneeuwval in het westen van Oostenrijk en het zuiden van Zwitserland. Veel dorpen daar zijn afgesloten van de buitenwereld. Het sneeuwt al meer dan 24 uur in het gebied en ook dinsdag wordt sneeuw verwacht.

Normal_rss_entry-128061

Aantal banen nog nooit zo hoog


DEN HAAG (ANP) - Het aantal vaste banen in Nederland is afgelopen kwartaal sterk gegroeid, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van zijn jongste cijfers over de arbeidsmarkt. Ook het aantal mensen met uitzicht op vast werk nam duidelijk toe.

Normal_rss_entry-87067

Vijfde zzp'ers heeft minder werk door wet DBA


AMSTERDAM (ANP) - Een op de vijf zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) voelde afgelopen jaar de negatieve gevolgen van de nieuwe wet die in het leven is geroepen om schijnconstructies tegen te gaan. Dat komt neer op circa 122.000 zelfstandigen die één of meer opdrachten misliepen, zo concludeert de Kamer van Koophandel (KvK) maandag na eigen ...

Normal_rss_entry-84948

Aantal vacatures dit jaar richting miljoen


AMSTERDAM (ANP) - Het aantal vacatures loopt dit jaar op tot 965.000. Met de verwachte aanwas van 39.000 vacatures komt het topniveau van vlak voor de economische crisis in zicht. Dat blijkt uit een analyse die uitkeringsinstantie UWV maandag heeft gepresenteerd.

Logo_landal

Landal: nieuw park bij Loosdrecht


Landal bouwt een nieuw park vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Volgend jaar wordt gestart met de bouw en in 2017 slapen de eerste gasten er. Het park krijgt de naam ‘t Gooische Hart.

Logo_oud_valkeveen_werken_bij_de_vechtsebanen_fb

Werken bij de Vechtsebanen?


Voor het nieuwe schaatsseizoen zijn wij opzoek naar kassamedewerkers, horecamedewerkers, suppoosten en assistentijsmeesters.

Normal_vuurwerk

De Nationale Recreatiegids wenst u een gelukkig 2015


De Nationale Recreatiegids wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar!

Normal_ipad-air-1

Stap over van zorgverzekering en win een iPad Air!


Ben je van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekering, maar twijfel je toch nog? Laat je dan nu over de streep trekken! Door via de Nationale Recreatiegids over te stappen vind je niet alleen de beste prijs, maar maak je ook direct kans op een 16GB iPad Air!

Logo_logo_recreatiegids

Nationale Recreatiegids nu ook via mobiel bereikbaar


Sinds vanochtend 8.00 uur is de Nationale Recreatiegids ook beschikbaar via onze mobiele website. Hiermee is de Recreatiegids nu via alle mobiele devices te bereiken. 

Normal_dolfinarium_01

Interview Marloes Boeijen, dolfijnentrainster bij het Dolfinarium:


Niets in het leven is onmogelijk. Marloes Boeijen (25) kan dat bevestigen. Zij droomde er bijna haar hele leven van om dolfijnentrainer te worden. In 2010 en 2012 deed zij daarom mee aan een wedstrijd in het Dolfinarium, waarvan de winnaar een dag dolfijnentrainer mocht zijn. Ze zat in beide wedstrijden bij de laatste 10 en versloeg daarmee duiz...

Logo_dolfinarium_dolfijnentrainer

Dolfinarium op zoek naar dolfijnentrainers


Dagelijks ontvangt het Dolfinarium in Harderwijk sollicitatiebrieven voor een van de meest begeerde banen ter wereld, dolfijnentrainer. Zelfs als er geen vacature openstaat. Deze zomer kan elke gast solliciteren door mee te doen aan de wedstrijd: Ik word dolfijnentrainer. De winnaars worden voor één dag dolfijnentrainer in het Dolfinarium. Voor ...