Logo_rss_entry-144292

HAARLEMMERMEER - De volledige line-up van Mysteryland is bekend. Ook onder anderen Axwell & Ingrosso, KSHMR, W&W, Sam Feldt, Netsky, Galantis en Lucas & Steve doen het dancefestival de komende editie aan, zo heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt. Eerder werd de komst van grote namen als Hardwell, Alesso, Headhunterz, Sunnery James & Ryan Marciano, Fatboy Slim en Paul van Dyk aangekondigd.

Voor bezoekers van Mysteryland is er ook dit jaar weer voor ieder wat wils. In totaal zijn er zeventien podia en treden er driehonderd artiesten op. Zo komen de liefhebbers van trance aan hun trekken bij de Trance Energy-stage, waar onder meer Paul van Dyk, Markus Schulz, Marco V. en Ferry Corsten draaien. Ook is er een Thunderdome-stage, Q-dance-podium en kunnen urban- en hiphopfans terecht bij Vunzige Deuntjes waar Bizzey en Ronnie Flex met zijn Deuxperience-band optreden.

Mysteryland is het grootste dancefestival van Nederland. De editie van dit jaar vindt plaats van 24 tot 26 augustus op het Floriade-terrein in de Haarlemmermeer. De zogeheten early bird-kaarten waren vorige week binnen een dag uitverkocht. De reguliere ticketverkoop is inmiddels al begonnen.