NRG Nieuws nieuws

Logo_rss_entry-101937

NCTV voert overleg met evenementensector


DEN HAAG - Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), voert dinsdagmiddag overleg met vertegenwoordigers van de evenementensector.

Logo_rss_entry-101933

Ryanair slaat handen ineen met Air Europa


DUBLIN (ANP) - Luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat tickets verkopen naar verre bestemmingen voor haar Spaanse branchegenoot Air Europa. Dat meldde het bedrijf dinsdag. Het is de bedoeling dat de Ierse prijsvechter later dit jaar ook aansluitende vluchten gaat aanbieden tussen Madrid en andere Europese steden.

Logo_rss_entry-101934

Oproep: minuut stilte in popzalen


AMSTERDAM - In popzalen en bij festivals wordt zaterdag tijdens de 'hoofdact' een minuut stilte gehouden vanwege de aanslag maandagavond in Manchester. Door die aanslag aan het einde van een concert van Amerikaanse zangeres Ariana Grande kwamen zeker 22 mensen om het leven.

Logo_perron_rotterdam_centraal

Nieuwe Eurostar trein start op verbinding Londen - Brussel


Dinsdag 23 mei presenteerde Eurostar de nieuwe e320 trein in Brussel. Vanaf maandag 29 mei rijdt deze trein dagelijks tussen Brussel-Zuid en Londen St. Pancras. Deze treinen rijden straks ook op de directe verbinding tussen Amsterdam en Londen - via Rotterdam en Brussel en de Kanaaltunnel. 

Logo_rss_entry-101879

Mojo bekijkt veiligheidsmaatregelen


DELFT (ANP) - Concertorganisator Mojo bekijkt na de aanslag in Manchester of er extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn bij concerten in Nederland. Dat vertelde een woordvoerder dinsdag.

Logo_booking_experts_software_voor_vakantieparken_logo

Booking Experts - Het reserveringssysteem van de toekomst!


Met een team van meer dan 10 enthousiastelingen met allemaal een passie voor automatisering, techniek en recreatie werken wij dagelijks aan de ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van ons reserveringssysteem. We kunnen met recht zeggen dat we als enige een alles-in-1 reserveringssysteem aanbieden. 

Logo_rss_entry-101749

Kaagbaan Schiphol blijft week langer dicht


SCHIPHOL (ANP) - De werkzaamheden aan de Kaagbaan op Schiphol duren langer dan was voorzien. De luchthaven gaat er nu vanuit dat het werk een week langer duurt en verwacht dat het volgende week woensdag afgerond is. De Kaagbaan is de op een na drukste start- en landingsbaan.

Logo_rss_entry-101637

Ruim 83.000 bezoekers Libelle Zomerweek


ALMERE (ANP) - De zondag afgesloten Libelle Zomerweek is goed bezocht. Door het mooie weer de afgelopen week was het ,,de perfecte aftrap van het zomerseizoen'', aldus de organisatie. Die zag 83.200 bezoekers, vooral vrouwen, op het evenement afkomen. Vorig jaar waren er nog ruim 84.000 bezoekers.

Logo_rss_entry-101700

Veel drukte op de weg rond Hemelvaart


LIJNDEN (ANP) - Automobilisten moeten dit hemelvaartsweekend rekening houden met flinke drukte op de weg. De VerkeersInformatieDienst (VID) verwacht dat vanwege het voorspelde zomerse weer veel mensen eropuit zullen trekken.

Logo_rss_entry-101707

All Time Low in oktober naar AFAS Live


AMSTERDAM - De Amerikaanse poppunkband All Time Low geeft vrijdag 13 oktober een concert in Amsterdam. Dit kondigde concertorganisator Mojo maandag aan.

Logo_rss_entry-101716

40e Uitmarkt Amsterdam op Oosterdok


AMSTERDAM - De Uitmarkt in Amsterdam beleeft dit jaar zijn veertigste editie op een nieuwe locatie: rondom het Oosterdok. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus toont de Uitmarkt een voorproefje van het nieuwe culturele seizoen in Nederland.

Logo_natuurmonumenten_logo

Vrijwillige Boswachters gezocht op Goeree Overflakkee, Voorne Putten en de Hoekse Waard


Veel mensen bezoeken regelmatig de vele natuurgebieden die Natuurmonumenten rijk is. Zo ook op Goeree Overflakkee, Voorne Putten en de Hoekse Waard. Een veel gehoorde reactie is dat mensen het prettig ervaren wanneer er ook een boswachter aanwezig is. Iemand die de weg weet, vragen kan beantwoorden en ook toezicht houdt op het goede verloop in d...

Logo_rss_entry-101414

Amsterdam treft maatregelen rond finale Ajax


AMSTERDAM (ANP) - Amsterdam treft maatregelen om ervoor te zorgen dat de vertoning van de finale van Ajax tegen Manchester United in het centrum volgende week woensdag feestelijk verloopt. Zo is het Museumplein, waar zo'n 100.000 supporters de eindstrijd in de Europa League kunnen zien, afgesloten en kunnen bezoekers worden gefouilleerd. Straten...

Logo_rss_entry-101176

DeLaMar dit jaar thuisbasis ADE


AMSTERDAM - Het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft dit jaar een nieuwe thuisbasis. Na zestien jaar in Felix Meritis is tijdens de 22e editie het DeLaMar Theater de centrale plek, maakte organisator Buma donderdag bekend.

Logo_rss_entry-101179

Grote belangstelling voor tsarenexpo


AMSTERDAM (ANP) - De tentoonstelling '1917; Romanovs & Revolutie' in de Hermitage in Amsterdam heeft de eerste drie maanden al 100.000 bezoekers getrokken.

Logo_rss_entry-100788

Royal Blood geeft concert in AFAS Live


AMSTERDAM - Royal Blood geeft op 10 november een show in AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo dinsdag bekendgemaakt. Het optreden staat in het teken van hun in juni te verschijnen album How Did We Get So Dark?