NRG Evenementen nieuws

Normal_achtbaan__zonsondergang

Redactie NRG om personeelsuitje gesloten


De redactie van de Nationale Recreatiegids heeft vrijdag 21 september haar jaarlijkse personeelsuitje. Ons kantoor is daarom de gehele dag gesloten.

Normal_rss_entry-172007

Hazes overdonderd door uitverkochte Ahoy-shows


De concerten die André Hazes eind oktober geeft in Ahoy Rotterdam zijn allemaal uitverkocht. In drie dagen tijd komen nu bijna 45.000 mensen voor hem naar Rotterdam, zo maakte MediaLane woensdag bekend.

Logo_castlefest_winter_edition__logo_

Castlefest Winter Edition viert eerste lustrum in Keukenhof


Het fantasy festival Castlefest komt voor de vijfde keer met de zogeheten Winter Edition. Net als voorgaande jaren is de locatie de Keukenhof. Deze editie belooft 'nog magischer te worden dan voorgaande jaren', en vindt dit jaar plaats op 24 en 25 november. Dit meldt de website Entertainment Business.

Normal_rss_entry-171876

Trijntje viert 25-jarig jubileum eenmalig in Ziggo Dome


Trijntje Oosterhuis staat op 30 maart 2019 eenmalig met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome Amsterdam. Het met prijzen overladen orkest zal die avond in een extra grote bezetting van zeventig musici Oosterhuis begeleiden voor het concert waarmee zij haar 25-jarig jubileum viert.

Normal_rss_entry-171729

Eerste namen Eurosonic bekendgemaakt


Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft dinsdag de eerste namen aangekondigd voor de aankomende editie. De eerste serie bevat 29 namen van opkomende acts. Ze zijn geselecteerd in samenwerking met de radiozenders uit de Europese Unie, verenigd in de EBU (European Broadcasting Union).

Normal_rss_entry-171547

Musicalhits Aladdin en Tina Turner naar Nederland


De musicalhits Aladdin en Tina Turner zullen de komende jaren naar Nederland komen. Dat stelde directeur Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland maandag in een interview op NPO Radio 1.

Normal_rss_entry-171634

Elf arrestaties bij feestelijkheden Veenendaal


In Veenendaal zijn elf mensen aangehouden voor onder andere het verstoren van de openbare orde. In het centrum van de stad was het onrustig. Volgens een woordvoerster van de politie gaat het om een groep jonge mensen.

Normal_rss_entry-171211

House of China nieuw platform ADE


House of China is een nieuw platform van de aanstaande editie van Amsterdam Dance Event (ADE). Dat is vrijdag op een persconferentie in Peking bekendgemaakt, in aanwezigheid van ADE-directeur Richard Zijlma.

Normal_campagnebeeld-50plusbeurs

Grootste seniorenevenement in Jaarbeurs Utrecht


Deze week vindt in de Jaarbeurs Utrecht het grootste seniorenevenement ter wereld plaats: de 50PlusBeurs. Het evenement, gericht op de kapitaalkrachtige vijftigplusser, verwacht dit jaar honderdduizend bezoekers. Dit meldt 50PlusBeurs & Festival BV, de organisator van het evenement.

Normal_bier

Internationaal Bierfestival Apeldoorn keert mogelijk terug


Na twee jaar afwezig te zijn geweest gloort er nu weer hoop aan de Apeldoornse hophorizon: er wordt gewerkt aan een nieuwe editie van het Internationaal Bierfestival. Door subsidiegebrek sneuvelden de edities van 2017 en 2018. Inmiddels is de organisatie van het evenement in handen van twee nieuwe ondernemers, die er niet aan twijfelen dat volge...

Normal_rss_entry-171223

Duitse megaster Helene Fischer in Gelredome


Helene Fischer gaf zaterdag een eenmalig concert in de Gelredome. Zonder noemenswaardige promotie werden er in mum van tijd twintigduizend kaarten verkocht.

Normal_rss_entry-170645

Ernst Daniël maakt theaterstuk met Bartho Braat


Ernst Daniël Smid werkt samen met voormalig GTST-acteur Bartho Braat aan een nieuwe theatervoorstelling. Het stuk, Ouwe Bokken, wordt taboedoorbrekend, zegt de zanger en acteur in ANBO Magazine.

Normal_eieren_ei_eten

Eierbalfestival Groningen heeft tekort aan… eierballen


Het Eierbalfestival dat afgelopen zondag voor het eerst in Groningen werd georganiseerd had te kampen met een tekort aan een redelijk essentieel ingrediënt: eierballen. Halverwege de dag lukte het veel bezoekers al niet meer om hun consumptiebonnen te verzilveren. Dit meldt de website NieuwsNL.

Normal_uitfeest_utrecht__logo_2018_

Dit weekend opening culturele seizoen Utrecht


Dit weekend wordt het culturele seizoen van Utrecht geopend met het Uitfeest. Het is voor het eerst dat dit twee dagen lang gebeurt. Dat meldt Culturele Zondagen, de organisator van het evenement, op zijn website.

Normal_rss_entry-171173

Adriaan van Dis stopt met jury Film by the Sea


Schrijver Adriaan van Dis gaat stoppen als voorzitter van de jury van festival Film by the Sea in Vlissingen. Dat meldt hij vrijdag in een interview met de Provinciale Zeeuwse Courant. Van Dis heeft de functie vijf jaar bekleed.

Normal_dinoadventures_dierenpark_amersfoort__logo_

DierenPark Amersfoort doet dinomaskers in de ban


Na alle kritiek en ophef van afgelopen dagen heeft DierenPark Amersfoort besloten niet langer zogeheten privacymaskers uit te delen aan bezoekers. Dit meldt RTV Utrecht.